Radics Gigi elárulta, milyen most a viszony közte és gyereke apja között

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Radics Gigi és Baranya Dávid
Vágólapra másolva!
Idén augusztusban jelentette be Radics Gigi és gyereke édesapja, a szobrász Mikus Áron, hogy szakítottak. Bár összeházasodni sosem házasodtak össze, de jegyben jártak és közös kislányukat nagy szeretetben, együtt nevelték. Az énekesnőt megviselte a döntés, hiszen nem így tervezte az életét, sokáig nem is részletezte a szakítás körülményeit. Most elárulta, hogy jelenleg milyen kapcsolatban van kislánya édesapjával, hogyan kezelik ezt a helyzetet.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi idén a Dancing with the Starban felejtette bánatát a szakítás után, ami saját elmondása szerint eléggé megviselte őt. Az énekesnőről azóta többször is terjedtek olyan hírek, hogy már másik férfival van együtt, egy ismert énekes is szóba került, de ő ezeket a pletykákat mindvégig cáfolta, sőt, elmondása szerint még nem áll készen egy új kapcsolatra és kislányára szeretne koncentrálni.

Radics Giginek a Dancing with the Stars segített feldolgozni a szakítást Fotó: Polyák Attila - Origo

Karácsonykor valószínűleg nehezebb számára, hogy nem egy családként ünnepelnek, de próbál pozitív maradni. Most egy új dallal mondott köszönetet a közösségi oldalán a rajongóknak, a családjának és barátainak, a bejegyzésben külön kitért gyereke apjára, Mikus Áronra is.

"Hálás a szívem, mert láthatom a szüleimet boldog nagyszülőként a tesómat nagybácsiként az egyetlen nagymamámat dédiként... A legjobb barátomat és párját most már Bella barátaiként, akikkel imád játszani...

Köszönöm nektek, hogy színpadon állhatok és halljátok üzeneteimet, amit szeretnék közvetíteni dalaimon keresztül, köszönöm a zenekaromnak, akikkel olyan érzés együtt zenélni, mintha más dimenzióba kerülnék. KÖSZÖNÖM. Ezzel a dallal es ezekkel a gondolatokkal szeretnék nektek es családjaitoknak nagyon boldog karácsonyt kívánni mindenkinek" - írta bejegyzésében Radics Gigi, akinek a fentiek alapján sikerült rendeznie a kapcsolatát gyereke apjával, így békében és szeretetben töltik az ünnepeket.

Radics Gigi elmondta a véleményét gyereke apjáról Fotó: Ladóczki Balázs - Origo