Megdöbbentő kijelentést tett a családjáról Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti
Vágólapra másolva!
A Farm VIP műsorvezetője egy nagy döntést hozott meg családjával kapcsolatban már évekkel ezelőtt, de még csak most beszélt róla nyilvánosan. Gáspár Zsolti azt is elárulta, hogy azóta hogyan telik náluk a karácsony, és volt-e sértődés a döntése miatt.
Vágólapra másolva!

Nagy családja van Gáspár Zsoltinak, akikkel évek óta a hagyományok szerint töltik a szentestét is az ő nógrádmegyeri házukban, ilyenkor 25 fő gyűlik össze az asztal körül. Épp ezért az ünnepi ételekre fektetnek nagyobb hangsúlyt, Gáspár Zsolti elmondása szerint nem ajándékoznak, egyetlen ember kivételével.

A döntés mögött, hogy egy-egy apróságon túl, nem adunk egymásnak semmit, az áll, hogy év közben mindenki megkap, vagy megvesz mindent, amire csak szüksége van, vagy éppen vágyik. Persze nem kell semmi nagy dologra gondolni, de ha valaki szeretne egy új cipőt, pólót, vagy valamit, akkor azt nem kell felírnia egy kívánságlistára" - magyarázta a döntésüket a Farm VIP gazdája, aki nem hajlandó plázába menni a legnagyobb őrületben.

Nálunk a karácsony leginkább a díszítésben és a terítésben van jelen és persze az ünnepi ételekben, amiknek a java már elkészült. A lányom tiramisut készít, a fiam pedig valamilyen bonbonokkal lepi meg a családot. Mindez rengeteg munka, hiszen idén is legalább huszonöten leszünk szenteste a házunkban. A vacsora előtt elmegyünk megnézni a betlehemet, éjfélkor pedig tévén nézzük a szentmisét" - árulta el a Borsnak Gáspár Zsolti, aki örül, hogy családjával sikerült megállapodniuk ebben a kérdésben.

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti már negyedik éve együtt vezeti a Farm VIP-t tv2