Durva csalás áldozata lett Szabó Zsófi

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalán magyarázkodik követőinek Szabó Zsófi, aki azt állítja, hogy csalók éltek vissza a nevével és fotóival.
Vágólapra másolva!

Durva csalás áldozata lett Szabó Zsófi, akinek már többen is jelezték, hogy megtalálták az egyik népszerű társkereső alkalmazásban a profilját. Az egykori sorozatszínésznő állítja, hogy valaki ellopta a fotóit, és a nevében regisztrált az oldalra, ugyanis ő nem keres társat.

Ezt már korábban is kijelentette a Shane Tusuppal történt durva szakítása után, amikor állítólag az úszóedző erőszakos viselkedése miatt bontották fel jegyességüket. Szabónak egy újabb csalódást okozott a válása után a szakításuk, így azóta hivatalosan is egyedülálló, nem beszél a magánéletéről. Elmondása szerint azért is óvatos, hiszen van egy kisfia, és elsősorban érte vállal felelősséget.

Most egy ideiglenesen elérhető Instagram-bejegyzésben magyarázkodik a követőinek, azt állítja, csalók áldozata lett, nem keres társat ebben a formában sem. Mindenkit kér, aki megtalálja az álprofilt, hogy ha lehetséges, akkor jelentsék azt az oldal üzemeltetőjének.

- írta Szabó Zsófi a fotó mellé.

Szabó Zsófi nevével és képeivel csalók éltek vissza az egyik társkereső alkalmazásban Forrás: Szabó Zsófi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.