Csináljuk a fesztivált! – Ez a Hungária-dal aratta a legnagyobb sikert

Csináljuk a fesztivált!
Csináljuk a fesztivált!
Vágólapra másolva!
A Duna showműsorának szilveszteri adásában a Csókkirály című slágert értékelte a legjobbnak a zsűri és a stúdió közönsége. A Hungária örökzöldjével Szabó Máté állt színpadra, rajta kívül a Pocsolyába léptem című slágerrel Vastag Csaba, valamint a Száguldás, Porsche, szerelemmel Szulák Andrea és Kamarás Iván versenyezhet tovább.
Vágólapra másolva!

A közmédia zenés műsora nagyszabású szilveszteri adással jelentkezett december 31-én. Az óévet búcsúztató fordulóban a legvidámabb magyar buli- és mulatós slágereket gyűjtötték csokorba. A 70-es évektől napjainkig tartó zenés időutazásban ismét 10 produkciót ismerhetett meg új köntösben a közönség hazánk közkedvelt előadói által.

A szabályok értelmében a két ünnepi fordulóból, a karácsonyi és a szilveszteri adásból összesen hat sláger versenyezhet tovább, így ezúttal is csak három slágert jutalmazhatott továbbjutással a zsűri és a stúdió közönsége.

A dobogó második fokán holtverseny alakult ki: a Pocsolyába léptem című Takáts Tamás-dallal Vastag Csaba, a Száguldás, Porsche, szerelem című duettel Szulák Andrea és Kamarás Iván versenyezhet tovább. A legjobbnak a Csókkirály című Hungária-szerzeményt szavazták meg, így Szabó Máté is folytathatja a versenyt az évszázad slágere címért.

A szilveszteri adás, valamint a Csináljuk a fesztivált! korábbi fordulói újranézhetők a Médiaklikken, ahol cikkek, videók és kulisszatitkok is fellelhetők. A műsorhoz kapcsolódó friss hírekért érdemes követni a Duna közösségi oldalait.

Csináljuk a fesztivált! – januártól az elődöntőkkel 19:35-től a Dunán.

Forrás: MTI - Szigetváry Zsolt