Újabb fordulat Kulcsár Edina megverésének ügyében

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, Kulcsár Edina hosszú Instagram-posztban reagált a pletykára, miszerint G.w.M megverte őt, majd a pszichiátriára került. Az egykori szépségkirálynő úgy érezte, hogy van még mondanivalója az üggyel kapcsolatban, ezért leszögezte, hogy most utoljára tisztázza a helyzetet, és elmondja, mi történt valójában.
Vágólapra másolva!

Sokaknak gyanús volt Kulcsár Edina hallgatása, miután elkezdett terjedni a pletyka arról, hogy férje megverte őt, majd a volt szépségkirálynő édesanyja hívta a rendőrséget, a rappert végül pszichiátriára szállították. Pár nap elteltével mégis úgy döntött, hogy tisztázza a helyzetet.

Először nem is értettem, hogy mi történt, de aztán felvilágosítottak! Tehát valakitől valami oldalon elindult egy pletyka, miszerint: Márk a pszichiátrián van, ahova azután került, hogy engem megvert, és az én anyukám hívta ki rá a rendőröket. Valami ilyesmi a sztori" - írta pár nappal korábban Kulcsár Edina, aki most újra megszólalt a botrányos ügyről a Tények Plusznak.

Tehát mi nem úgy éljük a mindennapjainkat, hogy leülünk egymás mellé, és ilyen nagyon ki van minden számolva, meg nem úgy szólok, nehogy megsértsem. Mi nem sértődünk meg egymáson. Mi úgy csinálunk mindent, ahogy azt jónak érezzük. Tehát egy kicsit sem vagyok bántalmazva" - magyarázkodott Kulcsár Edina a TV2 hírműsorában, majd újra bizonygatni kezdte, hogy ennél boldogabb nem is lehetne.

- zárta gondolatait a háromgyerekes édesanya, akinek az utóbbi időben sokan nem hisznek, hiszen teljesen megváltozott és kifordult magából.