Hosszas titkolózás után megmutatta barátnőjét a TV2 sztárja

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19.
Vavra Bence és Lissák Laura
Vágólapra másolva!
Vavra Bencét a TV2 show-műsorában, a Sztárban sztárban ismerte meg jobban a közönség, a tehetséges énekes végül meg is nyerte a két évvel ezelőtti évadot. Később a Dancing with the Starsban Lissák Laura oldalán táncolt, de magánéletéről mindig sejtelmesen fogalmazott, ha felmerült a szerelmi életével kapcsolatos kérdés, óvatosan válaszolt. Egy ideje többen is sejtik, hogy egy szexi modell lehet a barátnője, most bebizonyosodott, hogy valóban rátalált a szerelem.
Vágólapra másolva!

Vavra Bence sosem szerette kiteregetni a magánéletét, mindig visszafogottan mesélt az életéről. A szerelmi életéről egy évvel ezelőtt szólalt meg, akkor azt mondta, hogy inkább a karrierjére koncentrál.

Érzem, hogy egészségesebb és fittebb vagyok, de ennyi. Nincs barátnőm... Én mindig hittem abban, hogy ha lennie kell, akkor az úgyis alakul" - mondta korábban Vavra Bence, akire egy ideje már rátalált a boldogság, viszont csak most árulta el a közösségi oldalán, hogy van barátnője.

Bár még mindig tanulom elfogadni a megváltoztathatatlant, már most tudom, hogy 2024 sok csodát tartogat számunkra!" - írta a közös képeikhez az énekes, aki valóban Mittler Patrícia modellel alkot egy párt.

A képek között lapozhat: