Itt kezdett új életet a TV2 sztárja és felesége

Zdroba Patrik
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nemrég titokban összeházasodott a TV2 sztárja, Zdroba Patrik és barátnője, Bádoki Betti. A sztárpár sokáig halogatta az esküvőt, de azóta felgyorsultak köztük a dolgok, most bejelentették, hogy egy teljesen új életet kezdtek a házasságuk óta, ugyanis hamarosan gyereket is szeretnének.
Vágólapra másolva!

A tavalyi Sztárban sztár első kiesője volt, Zdroba Patrik, aki egy évvel ezelőtt még arról beszélt menyasszonyával, hogy nincs idejük megszervezni az esküvőjüket, de nem bánják, mert annyira sok a munkájuk, hogy jobb lesz, ha később kerítenek erre sort.

Nagyon sokat dolgozom én is, ő is, annyi minden volt az életünkben, hogy hiába van esküvőszervezőnk, még vele se nagyon tudtuk összeegyeztetni, hogy találkozzunk, megbeszéljünk mindent, és hát helyszínünk sincs még" - mondta akkor Bádoki Bettina, majd kiderült, hogy év végén mégis összeházasodtak titokban.

Azóta újabb nagy lépésre szánták el magukat, ugyanis vidéken keztek új életet, egy közös családi házban, hiszen hamarosan szeretnének gyereket vállalni.

Őzikéket, nyulakat, rókákat látunk. Én mindig is vidéki lány voltam, és úgy gondoltam, próbáljuk meg, mert ketyeg az óra, a családtervezés is fejben van már" - magyarázta az énekes felesége, aki elárulta, hogy azóta teljes életmódváltásba kezdtek, együtt edzenek, és együtt fejezik be az otthonuk berendezését is, hogy minél előbb érkezhessen a baba.

- idézi a Blikk Zdroba Patrik határozott kijelentését.

Zdroba Patrik és felesége, Bádoki Bettina Forrás: Zdroba Patrik/Instagram