Az emberrablásról, az életveszélyes fenyegetésekről beszélt Opitz Barbi

Opitz Barbi
Opitz Barbi
Fotó: instagram.com/opitz.barbara/
Vágólapra másolva!
Testi sértésről szóló hírek, sorozatos botrányok kísérték az elmúlt évét, most a Tények Plusznak nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Opitz Barbi nem töltötte egyedül a Valentin-napot, egy ismerőse szerint korábbi barátjával, Serleg Alberttel békült ki – ezt azonban az énekesnő azóta sem erősítette meg, csak annyit mondott, hogy igaz a hír, valóban van most párkapcsolata.

Elárulta, hogy milyen számára az ideális férfi, az elvárásoknak vagy azok egy részének pedig remélhetőleg a párja is megfelel: "Nekem csak alapelvárásaim vannak a férfiakkal kapcsolatban. Legyen megbízható, érezzem azt, hogy nemcsak a párom, de egyben a legjobb barátom is, akivel mindent őszintén megoszthatok. Szeressen feltétel nélkül, ne legyenek túl nagy elvárásai... A hűség, az őszinteség, az elfogadás is alap dolgok, de szerintem az is fontos, hogy ne akarjon megváltoztatni. Emellett az együttérzés, empátia sem elhanyagolható, szeretem, ha egy férfi ki tudja mutatni az érzelmeit. És akkor még ide mondhatnám a külsőségeket is, hiszen az, ami először megfog valakiben" – mondta Opitz Barbi. 

Opitz Barbi
Opitz Barbi
Fotó: instagram.com/opitz.barbara/ / instagram.com/opitz.barbara/

Az énekesnő most a Tények Plusz kamerái előtt beszélt az emberrablásos hírekről, életveszélyes fenyegetésekről, sorozatos botrányokról. "Volt egy káoszos nap, de csak pár órára tűntem el... egy félreértés volt... de az eltűnt személyek listájára is felkerültem" - emlékezett.

"Én nem tartom magam botrányhősnek. Sok mindent megéltem, sok mindenen keresztülmentem. Megértem, ha egy barát vagy a család aggódik... Mindenki erről kérdezgetett, ez nagyon rossz érzés volt. Rosszulesik, ha rosszat írnak rólam, de képtelen lennék ezért összeomlani. Ha negatív a cikk, kiakadok, Insta-sztoriban tisztáztam a helyzetet, kiírom magamból" - magyarázta.

Opitz Barbi
Opitz Barbi
Fotó: instagram.com/opitz.barbara/ / instagram.com/opitz.barbara/

"Nekem is vannak problémáim a magánéletemben. A párkapcsolatom nem a legkiegyensúlyozottabb, de ettől függetlenül jól vagyok" - mondta a TV2-nek, de nem árulta el, ki a partnere. Bővebben a videón: