Csuti idegesen nyilatkozott G.w.M-ről - videó

Csuti
Csuti
Vágólapra másolva!
Már több mint két év telt el azóta, hogy kiderült, Kulcsár Edina G.w.M-el ismerkedik Csuti háta mögött. Az üzletember túl van az egykori szépségkirálynőn, új párjával, Sudár Biankával remek a kapcsolatuk. Többek között erről beszélt legutóbbi interjújában Szabó András, de a riporter G.w.M-ről is kérdezte...
Vágólapra másolva!

Csuti egy meglehetősen hosszú interjút adott, aminek során rengeteg téma szóba került. Többek között az is, hogy nemrég felreppent a hír, miszerint G.w.M megverte Kulcsár Edinát. Ezt a pár cáfolta, ahogy ők, úgy az üzletember is leginkább azon háborodott fel, hogy ezt egy kommentelő leírhatja következmények nélkül úgy, hogy a dolognak semmi alapja nincs. Ha lett volna, azonnal lépett volna.

- mondta a volt férj, akit arról is kérdezett a riporter, milyen nevelőapának tartja G.w.M-et.

Nem látom azt a gyerekeknél, hogy egyébként bármi probléma lenne... Nem is nagyon téma nálunk, hogy ott egyébként mi történik, és nekem az a jó, hogyha ők nekem nem mesélik azt, hogy mi az, ami ott nem jól működik" - magyarázta Csuti, és azt is elárulta, nekik kettejüknek milyen a viszonyuk. "Semmilyen. Nekünk az elején, amikor kellett tisztáznunk egy-két dolgot, azt tisztáztuk... Nekünk azelőtt sem volt túlságosan sok közös témánk, most nyilván lenne, de hála a Jóistennek nem kell róla beszélni" - avatta be a Kiskegyed videójának nézőit családi titkaiba a TV2 sztárja.