Elképesztő pénznyereménnyel és a Szerencsekerék fődíjával távozott a klarinétművész őrmester

Szerencsekerék
Szerencsekerék
Vágólapra másolva!
A Szerencsekerék legutóbbi adásában elképesztő szerencséje volt az egyik civil játékosnak, Czakó Katának, aki Száraz Dénes és egy másik női játékos, Eszter társaságában tette próbára tudását. A klarinétművész őrmester maga sem gondolta volna, hogy végül hazaviheti a játék fődíját, ami egy autó, ezenkívül még elképesztő pénznyereménnyel is gazdagodott.
Vágólapra másolva!

A 26 éves katonazenész, és kalrinétművész Czakó Kata megütötte a főnyereményt a Szerencsekerék hétfő esti adásában, ugyanis ő volt az a szerencsés játékos, aki hazavihette a műsor fődíját, az álomautót. Ha ez még nem lett volna elég, olyan szerencsés volt, hogy az autón kívül még két millió forint pénznyereménnyel is gazdagodott.

Szerencsekerék, Czakó Kata, győztes
Czakó Kata csak a játék öröméért jelentkezett a műsorba, ő maga sem hitte el, milyen szerencsével járt
Fotó: TV2 

A győztes elárulta, hogy civilként egyrészt zenetanárként is dolgozik, ugyanis esténként klarinétórákat ad Budapest különböző kerületeiben, így nagyon örül az autónak, hiszen megkönnyíti majd a mindennapjait. Czakó Kata egyébként nagy Szerencsekerék-rajongó, családjával évek óta nézik a TV2 sikerműsorát.

Minden részét láttam, de sohasem gondoltam volna, hogy ilyen szerencsés leszek. Úgy voltam vele, hogy játszom egy jót és ennyi. 

Az, ami történt aztán a felvételen, minden képzeletemet felülmúlta" - mondta a Szerencsekerék játékosa, aki Szegeden végzett a Zeneművészeti Egyetemen klarinétművészként, de végül azért lett katonazenész, mert tűzoltó édesapja nyomdokaiba szeretett volna lépni, és vonzotta őt az egyenruhás lét.

Czakó Kata, győztes, Szerencsekerék
A 26 éves katonazenész nemcsak az álomautót, hanem két millió forint pénznyereményt is hazavihetett
Fotó:  TV2 

Adódott másfél éve egy lehetőségem és ezt kihasználva tudtam csatlakozni az alakulatomhoz, mint katonazenész

- mondta Czakó Katalin, aki elárulta, hogy a katonazenészeknek is kemény alapkiképzésen kell átesniük.

A Szerencsekerék győztese katonazenészként általában protokolláris rendezvényeken lép fel, vagy a köztársasági elnök fogadásain, az augusztus huszadikai rendezvényeken, de katonai temetéseken, koszorúzásokon, megemlékezéseken is szoktak műsort adni. A 26 éves klarinétművésznek mozgalmas az élete, és nagyon jól jött neki a nyeremény, de ettől függetlenül nem lesz szerencsejátékos, mivel eddig is távol tartotta magát ezektől a dolgoktól. Viszont játszani nagyon szeret otthon a családdal, vagy barátokkal, ezért az élményért jelentkezett a Szerencsekerékbe is.

Szerencsekerék, győztes, Czakó Kata
A klarinétművész nagyon örült az autónak, hiszen mozgalmas mindennapjait nagyban megkönnyíti majd
Fotó:  TV2 

Rengeteget társasozunk az ismerőseinkkel, barátainkkal sőt, a legidősebb nagymamámmal is jókat szoktunk mostanában UNO-zni.

 Táblajátékban nálunk az Activity az örök favorit, amit mindig szívesen veszünk elő, ha van rá idő" - zárta gondolatait Czakó Kata.