Elvitték a TV2 népszerű műsorának főnyereményét

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, új részekkel folytatódik a TV2 Mutasd a hangod! című zenei show-jának második évada. A legutóbbi adásban Nótár Mary és Ábel Anita voltak Papp Szabi, Hargitai Bea, és Rákóczi Feri mellett a vendégek, akik a játékosokat segítették. Az adásban egy szerelmespár szállt versenybe a fődíjért, ami 5 millió forint volt.
Vágólapra másolva!

A páros jól szerepelt, a finálé előtt Stohl András választás elé állította a versenyzőket, a biztos nyereményt választják vagy pedig kockáztatnak. "A következő a helyzet, egymillió forintotok van. A nagy döntés pedig az, hogy megtartjátok a pénzt és tét nélkül énekel Mary az óvónővel egy csodálatos dalt.  Vagy elengeditek az egymillió forintot, és megkockáztatjátok a fődíjat, ami azt jelenti, hogy 5 millió forintot vihettek haza, ha az óvónő jól énekel. Viszont, ha az óvónő rosszul énekel, akkor egyetlen fillért sem kaptok, csak a játék örömét" - tájékoztatta a játékosokat Stohl András, akik magabiztosan döntöttek arról, hogy inkább a a fődíjat választják.

A végjáték után a szerelmespár jól választott, és hazavihették az 5 milliós fődíjat, elárulták, hogy mire is fogják költeni a nyereményt. "Mi nagyon szeretünk utazni, úgyhogy biztos egy jó utazás lenne az elsődleges szempont. Illetve én kinéztem egy autót és kipótolnám ezzel" - mesélte Fatima.