Hajdú Péter szerint egy pszichiáternek lenne dolga Alekosszal

Alekosz
Vágólapra másolva!
Órákat töltöttek együtt.
Vágólapra másolva!

Alekosz is vendégeskedett Hajdú Péter műsorában, ahol olyan vad dolgokat mondott, hogy az amerikaiak holdraszállása csak trükk volt, soha nem jártak az égitesten. "Bevallom, déjà vu érzésem volt, amikor a holdra szállás témáját kezdtük feszegetni, hiszen legutóbb éppen Schobert Norbi helyezkedett nálam arra az álláspontra, hogy kamu volt az egész.

Hiszen én nem vagyok szkeptikus, vagyis hiszem, hogy ami a felvételeken látszik és hallatszik, az meg is történt" - magyarázta később a műsorvezető.

Alekosz zavaros összeesküvés-elméletek nagy hívője Frizbi TV

"Nem tudom megítélni, hogy Alek mennyire provokál és mennyire gondolja komolyan mindazt, amit kiejt a száján. Minden esetre baromi hitelesen csinálja. Sok érdekes része volt a többórányi felvételnek és nem is lőnék el mindent, de megfejthetetlen még, hogy egy ponton sorolni kezdtem neki hazai hírességek neveit és arra voltam kíváncsi, hogy vajon ő ismertségben és népszerűségben feléjük helyezi-e magát: nos, abszolút...

bár Balázsnál egy pillanatra azért megingott. Az jutott eszembe vele kapcsolatban, hogy ő feltehetően minden szavát el is hiszi. Ami egy a pszichiáterek által ismert és jól körül határolható állapot" - tette hozzá. A Borsnak arról is beszélt, hogy Alekosz elvette a telefonját és nevében posztolt - lapozzon, mutatjuk, mit írt!