Hatalmas lehetőséget kapott a Sztárban sztár leszek! énekese

Szologjan Edgar
Szologjan Edgar
Vágólapra másolva!
A legutóbbi Sztárban sztár leszek! népszerű énekese, az örmény száramzású Szologjan Edgar rendkívüli lehetőséget kapott nemrég, melyre boldogan mondott igen. A TV2 sztárjának ez egy kihívásokkal teli évnek ígérkezik, ugyanis hamarosan megszületik első gyereke.
Vágólapra másolva!

Szologjan Edgar, Széchenyi Lili, Nagy Alexa és Karapancsev Kristóf mellett jutott a döntőbe a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadában, melynek győztese végül Karapancsev Kristóf lett. Ennek ellenére nem szomorkodott az örmény származású énekes sem, hiszen nem sokkal később megtudta, hogy hamarosan gyereke születik. Az énekes már régóta boldog kapcsolatban él, így már tervezték a gyerekvállalást kedvesével.

Most nemcsak az apaságra kell készülnie, hanem egy újabb kihívással néz szembe, ugyanis visszautasíthatatlan lehetőséget kapott, mégpedig műsorvezető lesz. Az énekes elmondása szerint egy influenszerekkel foglalkozó cég TikTok-csatornáján találkozhatnak majd vele a nézők.

Megkeresett a cég, hogy szeretnék, ha én vinném az egyik közösségi média felületüket. 

Bementem velük személyesen tárgyalni és pár találkozást követően eldöntöttük, hogy belecsapunk a lecsóba. Nem hezitáltam sokáig a döntésemben. Nyilván átgondoltam, de nagyon barátságosak és megértőek voltak, és könnyen együtt tudtunk működni. Úgy érzem, nagyon jó helyen vagyok és ők is jól jártak velem" - mesélte Szologjan Edgar, aki azt is elmondta, hogy tart-e tőle, hogy így kevesebb ideje jut majd hamarosan bővülő családjára.

Nem teljes állásban foglalkozom ezzel. Mindig is próbáltam több lábon állni. 

Tudom azt is, hogy nem szabad egyszerre sok mindennel foglalkozni, mert besokallhat az ember, de igyekszem helyén kezelni mindent, pláne, hogy hamarosan apuka leszek. Kicsit felgyorsult az életem a műsor óta, fejben és lélekben is készülök az apaszerepre" - magyarázta az énekes, aki figyelembe vette döntésénél azt is, hogy gyereke születik.

Szologjan Edgar hozzátette, hogy természetesen a zenélést sem tervezi abbahagyni, de most egy kicsit háttérbe szorult ez a terület az életében.

Mindenképpen szeretnék még énekelni. Van most több különböző projekt, amin dolgozom. 

Még titkosak, így nem mondhatok sokat róluk, csak annyit, hogy nem tűntem el, és semmiképpen sem szüneteltetem az éneklést, hiszen ez a nagy szenvedélyem" - zárta gondolatait a Borsnak a TV2 sztárja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!