Selena Gomez felismerhetetlenül lépett a vörös szőnyegre - kép

Selena Gomez
Vágólapra másolva!
Selena Gomez az utóbbi időkben szerelmi életével került a címlapokra, azonban most megjelenésével hívta fel magára a figyelmet.
Vágólapra másolva!

Tegnap rendezték meg a 2024-es SAG Awards-díjátadót, ahol a lenyűgöző alakításokat ismerték el filmek és tévésorozatok esetében. A gálán a sztárok ismét káprázatos ruhába vonultak fel a vörös szőnyegen, habár volt valaki, aki teljesen ellopta a show-t. Selena Gomez egyedi, fehér Versace ruhájára mindenki felfigyelt, ugyanis az énekesnő úgy nézett ki benne, akár egy menyasszony. A szűk ruhát büszkén viselte a sztár, mely kiemelte telt idomait. Alig lehetett felismerni, amit a közösségi oldalon többen is szóvá tettek.

"Fel sem ismertem, hogy ő Selena Gomez! Mármint nyilván így is gyönyörű és csinos, csak nem hasonlít Selena Gomezre" - jegyezte meg valaki.

"Pár másodpercig gondolkoztam rajta, hogy ki van ezeken a képeken, amikor hirtelen leesett, hogy Selena Gomez! Hű, rengeteget változott" - döbbent meg egy hozzászóló. 

Nem ez volt az egyetlen alkalom, mikor az énekesnő menyasszonyként tündökölt, ugyanis a Love on című videóklipjében egy Oscar de la Renta esküvői ruhát viselt, amit szintén imádott a közönség - olvasható a Page Six oldalán. 

Selena Gomez még év végén erősítette meg a hírt, hogy egy párt alkot Benny Blanco producerrel, akivel legújabb dalán, a Single Soonon is közösen dolgoztak.  Azóta az énekesnő boldogabb, mint valaha, szerelme mellett pedig olyan biztonságban érzi magát, mint még soha azelőtt.