Kiderült, mikor érkezik Kulcsár Edina és G.w.M következő kisbabája

KulcsárEdina, G.w.M, Kulcsár Edina
KulcsárEdina, G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M nemrég jelentették be, hogy hamarosan érkezik második közös gyerekük, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét terhes. Most elárulta, hogy pontosan a terhessége felénél jár.
Vágólapra másolva!

Sok találgatás és pletyka után nemrég árulta el a páros, hogy újabb babával bővül a családjuk. "Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled" - vallotta be februárban a rapper, aki nagyon várja már a kisfia érkezését.

Az egykori szépségkirálynő azt mondta, hogy a babát tervezték, és már azt is tudják, mi lesz a neve. A bejelentésük óta egyfolytában faggatják őket a közösségi oldalaikon, ők pedig nagyon élvezik azt, hogy újra a figyelem középpontjába kerültek az utóbbi napokban. Főleg Kulcsár, aki folyamatosan utalást tesz a születendő kisfiuk nevére, vagy a terhességével kapcsolatos kérdésekre, konkrétumokat azonban ritkán árul el. Most kivételen megosztott egy képet az Instagram-oldalán, amiből kiderül, hogy a terhessége felénél van.