Magyar sztárok, akik bizarr módon ünneplik a húsvétot - fotók

Molnár Anikó mint Playboy-nyuszi
Molnár Anikónál így telik a húsvét
Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Hagyományos húsvéti tálakkal, vallásos szövegekkel, netán extrém helyszínen, az óceánparton vagy a versenypályán ünneplik a húsvétvasárnapot a magyar sztárok, legalábbis az Instagramra kitett fotóik, videóik alapján. Nézze meg, kinél hogy telt, telik a nap!
Vágólapra másolva!

Sok magyar sztár hagyományos keretek között, sonkával, tojással, kaláccsal, netán nyulak társaságában ünnepli a húsvétot. Az épp a Fülöp-szigeteken forgató Ördög Nóra például maga is nyuszinak öltözött, miközben férje, Nánási Pál valódi nyulakkal vette körbe magát.

 

Molnár Anikó és Metzker Viki már inkább Playboy-nyuszinak öltöztek, de két valódi nyuszit Horváth Éva is magához vett – Gelencsér Tímea pedig szintén nyuszival pózolt, csak ő egy 18 éves kori képét mutatta meg.

Gelencsér Tímea
Gelencsér Tímea húsvéti sztorija
Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea

Király Viktor felesége, Virág Anita tojásokat rejthetett el a kertben a kisfiuk számára – ami egy videó alapján Rácz Jenőnek és feleségének, Gyuricza Dórának is fix programja volt a kislányukkal. Dukai Regina állatsimogatóba vitte a gyerekét, Dér Heni pedig "húsvéti gurulásukról" tett közzé egy felvételt.

Dukai Regina a kislányával
Dukai Regina Instagram-sztorija
Fotó: Instagram/Dukai Regina

Horváth Gréta már reggel megmutatta, hogy milyen bőségtállal készül a húsvétra, Till Attila, illetve Gáspár Bea saját maga sütött kalácsot, Mága Zoltán pedig egy óriási sonkát vett az ünnepre.

Gáspár Bea kalácsa
Gáspár Bea kalácsa
Fotó: Instagram/Gáspár Bea

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!