Megdöbbentő dolgot árult el Matthew Perry mostohaapja

Matthew Perry
Vágólapra másolva!
Matthew Perry tavaly októberben halt meg, ami az egész világot megdöbbentette. A tragédia óta közel félév telt el, azonban a színész mostohaapja most először szólalt meg.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Jóbarátok sztárja 2023. október 28-án, 54 évesen halt meg. A Los Angeles-i otthonában, egy pezsgőfürdőben találtak rá. Sokáig nem lehetett tudni a halálának a pontos okát, ugyanis többen öngyilkosságnak, míg mások gyilkosságnak tulajdonították az ügyet, ám orvosszakértők később arról számoltak be, hogy ketamint találtak a vérében, és ez végzett vele. 

Legismertebb alakítása Chandler Bing volt a Jóbarátok című sorozatban, ám olyan nagy sikerű filmekben is feltűnt, mint a Bolond szél fúj, Bérgyilkos a szomszédom vagy a Megint 17. 

Matthew Perry halála óta először szólalt meg a sztár mostohaapja, Keith Morrison. A férfi azt mondta, hogy a mai napig nem tudta feldolgozni a történteket, és olyan, mintha mostohafia még most is élne. Köztudott, hogy a színész drog-és alkoholfüggő volt, ezt pedig soha nem sikerült legyőznie.

"Úgy érezte, hogy le tudja győzni a függőségét, de rájött, hogy ez szinte lehetetlen az ő számára. Nekem kapott az élettől még egy esélyt, ami igazságtalan"- kezdte a férfi.

A sztár közel állt az édesanyjához, mindent megbeszéltek, ezért nem véletlen, hogy fia tragédiája sokként hatott az idős nőre.

"Állandóan SMS-eztek egymással. Matthew megosztott vele olyan dolgokat is, amelyeket a legtöbb középkorú férfi nem mond el az édesanyjának" - hangsúlyozta Morrison, aki azt is beismerte, hogy bár személységük különbözött, mindig számíthatott rá a színész. 

"Bolond és vicces volt. Ő volt a társaság középpontja. Sok tűz, szenvedély volt benne, és bár különbözőek voltunk,  jól kijöttünk egymással. Soha nem akartam az édesapja helyébe lépni. Ha szüksége volt rám, én mindig ott voltam neki" - idézi szavait a New York Post