Megszólalt a sofőr, aki miatt meghalt a Hair színésze

Treat Williams
Vágólapra másolva!
Treat Wiliams tavaly halt meg egy motorbaleset következtében. A halálát okozó férfi ellen vádat emeltek, az ügyet pedig ismét bíróság elé vitték.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, halállal végződő súlyos közúti veszélyeztetés miatt emeltek vádat a Ryan Koss nevű férfival szemben, aki Treat Williams halálát okozta júniusban. A Hair és az Everwood 71 éves sztárja motorbalesetben halt meg, miután a férfi bevágott elé az autójával. A rendőrségi vizsgálat során megrázó részletek is kiderültek Williams haláláról, a szemtanúk szerint ugyanis egy ideig még tudatánál volt a baleset után, a mentősök kérdéseire is válaszolt – közben azonban rengeteg vért vesztett, a súlyos traumás sérülések mellett hivatalosan a vérveszteség okozta a halálát.

A férfi ugyan tavaly még ártatlannak vallotta magát, most beismerte a bűnösségét.

"Szeretnék bocsánatot kérni, és vállalni a felelősséget azért a szörnyű balesetért, amit okoztam. Remélem, hogy a szavaim eljutnak a tragédia érintettjeihez, az özvegyhez és két gyermekéhez. Nagyon sajnálom" - mondta Ryan Koss.

Treat Williams fia, a 32 éves Gill azonnal reagált a tárgyaláson elhangzottakra. 

"Megbocsátok, és remélem, hogy te is megbocsátasz magadnak. Bárcsak ne te ölted volna meg az édesapámat " - fűzte hozzá.

A meghallgatáson a színész felesége, Pam, és lánya, Ellie nem jelentek meg, azonban írtak egy nyilatkozatot, amit a tárgyaláson olvastak fel. 

A 25 éves Ellie nem tud megbocsátani Kossnak, de reméli, hogy a jövőben ez majd megváltozik.

"Soha többé nem fogom érezni apám ölelését, nem kaphatok tőle tanácsot, nem mutathatom őt be a férjemnek, és soha nem láthatja az unokáit sem" - hangzott el.

A feleség pedig úgy érzi, hogy az életük soha nem lesz olyan, mint a régen, a családjuk szétszakadt, és egy hatalmas lyuk tátong rajta, amit nem lehet soha betömni - írja a People