Sokkoló képek: lebukott Jennifer Aniston és Sandra Bullock

Jennifer Aniston, JenniferAniston, Sandra Bullock, SandraBullock, montázs, 2024
Fotó: Instagram/Jennifer Aniston, Getty Images via AFP/Astrid Stawiarz
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston és Sandra Bullock úgy tűnik, nem csak a jó géneknek köszönhetik fiatalos külsejüket, és nem feltétlen tudják méltósággal viselni az öregedést. Egyikük se vállalja nyíltan, hogy plasztikai műtéten estek volna át, de most sokkoló képek buktatták le őket, hiába próbálták elkerülni a feltűnést.
Vágólapra másolva!

Orr, mell, fül – többek között ezeket a testrészeiket műttetik meg a sztárok, de vannak, akik az arcfelvarrás mellett döntenek. A legtöbben nem is titkolják, hogy volt már valamiféle beavatkozásban részük, azonban akadnak olyanok, akik félve beszélnek a nyilvánosság előtt a szépészeti műtétjeikről.

A rajongók már régóta sejtik, hogy Jennifer Aniston és Sandra Bullock nem csak a jó géneknek köszönhetik fiatalos külsejüket. Most pedig beigazolódott a gyanújuk, ugyanis egy plasztikai műtétekre szakosodott klinikáról távoztak, amit egy lesifotós is megörökített. A Jóbarátok sztárja egy hatalmas kalappal, míg kolléganője egy széles napszemüveggel álcázta magát, azonban sikertelenül. 

A két színésznőt Jason Bateman felesége, Amanda Anka kísérte el.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Aniston és Bullock csak konzultáció miatt jártak az intézményben, vagy esetleg máris kés alá is feküdtek volna, de az biztos, hogy a klinika különféle kezelésekre és beavatkozásokra specializálódott. A klinika honlapja szerint Dr. Gordon, a The Retreat at Spitrock szépségklinika vezetője az arc- és orrplasztika legjobb szakorvosa, aki számtalan beavatkozást hajtott már végre. A férfi a legkorszerűbb technikákkal és eszközökkel végez műtéteket, melyek átlagosan 30 ezer és 100 ezer dollár között mozognak. 

Sok ember azért plasztikásztat, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ugyan vannak, akik egy műtétnél többet nem vállalnak, de vannak olyanok is, akik nem bírnak leállni, és képesek elképesztő összegeket képesek elkölteni.

A Connecticut államban engedélyezett sebészeti létesítménynek ugyanolyan előírásoknak kell megfelelniük, mint a kórházaknak, ez pedig nemcsak kényelmet, de biztonságot is ad a páciensek számára. 

Eddig mind Aniston, mind Bullock azt állították, hogy soha nem feküdtek kés alá, azonban előbbi nem idegenkedik a szokatlan módszerektől, hogy megőrizze a fiatalságát. Tavaly elárulta, hogy végeztetett magán lézeres kezelést és ulteraphyt is. A Nászajánlat sztárja azonban mindig cáfolta, hogy lett volna ráncfeltöltése vagy implantátuma - számolt be róla a Mirror

Hazánkban is gyakori azoknak a sztároknak a száma, akik nemet mondanak az öregedésre, és kés alá feküdnek. A közelmúltban Young G Béci, Mészáros Norina, Emilió és Jellinek Tina is a beavatkozás mellett döntöttek. De említhetnénk a pornómodell Molnár Anikót vagy Horváth Grétát, akik teljesen  felismerhetetlenek lettek.