Vérfagyasztó jelenetek Ördög Nóráék szállásán - videó

Ördög Nóra
Ördög Nóra
Fotó: Ördög Nóra / Instagram
Vágólapra másolva!
Az első nap karambolozott a busz, a második nap reggelén pedig egy hatalmas kígyót kellett elkapni az étkezőben.
Vágólapra másolva!

"Horrorisztikus eset történt" - jelentette Instagram-oldalán Ördög Nóra, az Ázsia Expressz műsorvezetője. Mint a videón is látszik, álmosan ébredtek az időeltolódás miatt: hét óra az eltérés, tehát ami ott reggel kilenc, az itthon még csak éjjel kettő. A stábértekezlet után Ördög Nóra egy kígyót filmezett le, az állat a szálloda éttermébe jutott be valahogy, bemászott egy asztal alá, de végül elkapták:

Mint ismert, a TV2 idén újra műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő szuperprodukció forgatása a napokban kezdődik a Fülöp-szigeteken, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget.

Az idei széria párosítása: Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla és párja, Mészáros Bende. Pénteken repülőre is szálltak, megérkezéskor pedig a szereplők egy része még jelentkezett a közösségi oldalán. Krausz Gábor és Mikes Anna friss képét itt tudja megnézni.