22 év után válik a sztárpár, és ahogy bejelentették ezt, arról sokáig beszélni fognak

Sacha Baron Cohen and Isla Fisher
Sacha Baron Cohen and Isla Fisher
Vágólapra másolva!
13 év házasság, és 22 év együttélés után döntött úgy a Borat-filmek sztárja, Sacha Baron Cohen és felesége, Isla Fisher, hogy külön utakon folytatják. Bár csak most tudatták döntésüket a világgal, már tavaly beadták a válási papírokat.
Vágólapra másolva!

A két népszerű világsztár még 2001-ben ismerkedett meg egymással, szinte azonnal egymásba szerettek, hiszen hasonló volt a humoruk. 13 év házasság után azonban úgy döntöttek, hogy elengedik egymás kezét és elválnak. Szinte mindenki meglepődött a döntésük hallatán, hiszen mindenki irigylésre méltónak gondolta a házasságukat, senki sem sejtette, hogy problémáik vannak. Isla Fisher színésznő, és Sacha Baron Cohen egy közös közleményben tudatta a világgal, hogy véget ért a kapcsolatuk, ezt is sajátos stílusban tették meg a közösségi oldalaikon - írja a People.

Több mint húsz évig tartó hosszú teniszmeccs után végre letesszük az ütőket. 2023-ban közösen beadtuk a válókeresetet.

Mindig is a magánéletünket helyeztük előtérbe, és csendben dolgoztuk fel ezt a változást. Örökre osztozunk a gyermekeink iránti odaadásunkban és szeretetünkben. Nagyra értékeljük, hogy tiszteletben tartják a családunk privát szférájára vonatkozó kérésünket" - írták a közleményben kiemelve, hogy három közös gyerekük érdekeit tartják szem előtt.

Isla Fischer, Sacha Baron Cohen
22 év együttélés után válik el Sacha Baron Cohen és Isla Fischer színésznő
Fotó: Isla Fischer Instagram