Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

A 44 éves Völgyi Zsuzsi az újabb gyerekvállalásról beszélt

Vágólapra másolva!
Völgyi Zsuzsi lánya már iskolás, nagyon szeretne egy kistestvért.
Vágólapra másolva!

Év elején érkezett a hír, hogy Völgyi Zsuzsi szakított a nála 20 évvel fiatalabb Kökény Tamással (a Virtuózok 2016-os nyertesével), ezt azonban az énekesnő hamar meg is cáfolta: csupán félreértették a nyilatkozatát arról, hogy egyedül neveli a gyerekét. Völgyi Zsuzsi nemrég elárulta, hogy azóta is együtt vannak Kökény Tamással, most pedig a családalapításról is vallott.

Bár a lányom nagyon szeretne kistesót, mindenkit megnyugtatok, nem lesz neki. 

Sajnálom szegénykémet, mert látom rajta, hogy nagyon vágyna egy testvérre. Hatalmas szociális érzékkel van megáldva, a nála gyengébbeket és a kicsi gyerekeket oltalmazza, nagyon szépen bánik velük.

Viszont idén leszek negyvennégy, ami azt jelenti, hogy sajnos kicsúsztam az időből. 

Nem érdemes áltatni magunkat: a szervezetünk öregszik, hiába próbálunk vigyázni a külsőnkre" - mesélte.

"Emlékszem, amikor megérkezett a kis porontyom, mennyire boldog voltam. Imádtam a tudatot, hogy az anyukája lettem. Aztán nemrégiben, amikor egyik nap az iskola előtt vártam rá az autóban, azon morfondíroztam, hogy úristen, van egy iskolás korú gyerekem. Örülök, hogy sok időm jut a kislányomra, hogy tartalmasakat beszélgethetünk, hogy elegendő figyelmet tudok neki szentelni, hogy együtt játszhatunk, heverészhetünk" – árulta el a Sorry! magazinnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről