Hátborzongató élményben volt része Ördög Nórának - videó

Ördögnóra
Vágólapra másolva!
Talán az egyik legkeményebb Ázsia Expressz évadot forgatja a TV2 stábja a Fülöp-szigeteken, ahol már számtalan félelmetes élményben volt részük. Ördög Nóra tartalmas egyperces összefoglaló videókat tud mutatni követőinek, ugyanis minden nap történik velük valami hátborzongató élmény.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra szokásához híven most is tájékoztatja kövteőit arról, hogyan zajlik az Ázsia Expressz új évadának forgatása a Fülöp-szigeteken, melyet épp most hagytak el, és útnak indultak Tajvanra, ahol nemrég hatalmas, 7,4-es erősségű földrengés volt, melyre az elmúlt évtizedekben nem volt példa. Olyan erős rengés volt, hogy még a Fülöp-szigeteken is kihirdették a cunamiriadót, így elég hamar szembe kellett nézzen a stáb az ottani szörnyű körülményekkel.

Nem sokkal később erdőtűz miatt kellett változtaniuk a menetrenden, ugyanis épp ott lángolt az erdő, amerre a játékosok haladtak volna. De ha még ez sem lett volna elég, Ördög Nóra utolsó napjukról is tudott mutatni hátborzongató felvételt, amit még a Fülöp-szigeteken vett fel a manilai hotelszobájában, ahová 11 órát kellett autózniuk, hogy utána repülővel tovább tudjanak indulni Tajvanra.

"A mai “párpercesben” megmutatom nektek, hogy hogyan zajlott az országváltásunk Fülöp-szigetekről Tajvanra. Elköszöntünk az eddigi segítőinktől és megismerkedtünk az új kollégáinkkal. 

A manilai hotelünkben egy titokzatos szekrény nem Narniába, hanem a bárba vezetett, és búcsúzóul láttunk még csúnya wc-t és patkányt is Fülöp-szigeteken.

A repülés után rácsodálkozhattunk a szélsebes (300 km/h) Taiwan High Speed Rail vonatra, és arra is, hogy az első tajvani hotelünkben a vendégek maguknak főzik meg a vacsorát..." - írta videója mellé Ördög Nóra, aki már az ötödik Ázsia Expressz évad műsorvezetője.

A játékosokról már lassan egy hónapja semmit nem tudni, de az biztos, hogy L.L. Juniorral és Dárdai Blankával egészült ki az eddigi csapat, vagyis Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. Egyelőre nem tudni, hogy plusz egy párosként csatlakoztak-e a többiekhez, vagy valaki már az elején feladta a küzdelmet a nehéz körülmények miatt.

Ázsiaexpressz
Az Ázsia Expressz idei versenyzői
Fotó: Instagram