Félig meztelenül is ünnepelték a húsvétot a magyar sztárok - fotók, videók

Vágólapra másolva!
A magyar sztárok egy része hagyományosan, locsolkodással, tojásfestéssel, bőségtállal ünnepelte a húsvétot, vagyis, mondhatni teljesen normálisan - mások inkább elutaztak a hosszú hétvégére, akár a világ másik felére is. Volt, aki vicces pizsamáját mutatta meg, de olyan is akadt, aki bikiniben, szinte meztelenül mutatta meg magát. Nézze meg a fotóikat és videóikat arról, hogy miként töltötték, töltik a húsvétot!
Vágólapra másolva!

A magyar sztárok húsvétvasárnap is elárasztották ünnepi posztjaikkal az Instagramot, és ez húsvéthétfőn sem volt másként – nézze meg, kinek mivel telt, telik a napja!

Curtis már reggel elindult locsolkodni a kisfiával, akivel még a hajukat is ugyanúgy állították be, Mága Zoltán pedig szintén korán meglocsolta a kisebbik lányát, aki nagy kosár tojással várta.

Liptai Claudia férje, Pataki Ádám a Birmingham bandája (Peaky Blinders) stílusában indult útnak a kisfiukkal, miközben Fekete Dávid ikerfiai is kölnit ragadtak – de Kiszel Tünde sem fog elhervadni "a legfiatalabb és a legcukibb locsolója" jóvoltából.

Liptai Claudia Instagram-sztorija
Liptai Claudia Instagram-sztorija
Fotó: Instagram/Liptai Claudia / Instagram/Liptai Claudia
Liptai Claudia a kisfiával
Fotó: Instagram/Liptai Claudia / Instagram/Liptai Claudia

A Házasság első látásra legmegosztóbb szereplői, Petra és András mintha még a forgatás végeztével is együtt lennének, a férfi olyan természetességgel rohant ki a teraszra, hogy húsvét alkalmából összevissza spriccelje a feleségét.

Komoly tízóraival várta közben a locsolókat Fésűs Nelly, ahogy Dobó Ági édesanyja is méretes svédasztalt állított össze – miközben Gubás Gabinak a kislánya festett tojásokat.

Dobó Ági húsvéti posztja
Dobó Ági húsvéti Instagram-sztorija
Fotó: Instagram/Dobó Ági / Instagram/Dobó Ági

Amíg Bódi Sylvinél tojásnyulak díszítették az asztalt, addig Tóth Vera "gyomorügyi kongresszusra" készült.

Bódi Sylvi tojásnyulak
Húsvéti tál Bódi Sylvinél
Fotó: Instagram/Bódi Sylvi
Tóth Vera húsvéti posztja
Tóth Vera húsvéti posztja
Fotó: Instagram/Tóth Vera

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!