Így reagált a Házasság első látásra szereplője a hatalmas botrányra

Dávid Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra legutóbbi adásában hatalmas botrány történt, amire a közösségi oldalán azonnal reagált a TV2 sztárja.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo írt, a Házasság első látásra legutóbbi adásában Petra régi barátainak elmondta, hogy sérült ebben a házasságban, mert Andris jelezte felé, hogy "irritálja, taszítja." Később arról beszélt, hogy vacsorájuk "csúcspontja" az volt, amikor Andris elkérte egy másik lány telefonszámát a társaságból, nyilvánvalóan flörtölés miatt. A férfi szerint a régi barátoknak nincs semmi közük ahhoz, mi történik köztük, ugyanis ketten vannak a házasságban.

"Kevés választott el attól, hogy szájba verjem" - mondta Petra egy régi barátja, aki a friss férjjel vitatkozott. "A jövőre való tekintettel: ahhoz van közöm, amihez a Petra úgy gondolja, hogy közöm van. Remélem, ez világos" - jegyezte meg. Andris eztán vádaskodott, szerinte a régi cimbora nem támogatta Petrát korábban a régebbi, rossz kapcsolataiban. A szóváltás vége elég ingerült lett: "Még egy ilyen, és úgy szájba verlek! Világos?" - kérdezte a láthatóan feldúlt barát. 

Az események után a közösségi oldalakon a nézők Andris mellé álltak, Petra barátját pedig elkezdték szidni, ezért a személyi edzőként dolgozó lány az Instagram-oldalán szólalt meg a történtekről.

"Ha emlékeztek, a beavatáson azt mondtam, hogy a barátaim a választott családom. Hálás vagyok, hogy a barátaimat magam mellett tudhatom és mindenben támogatnak. Mindenkinek szívből kívánom, hogy legyen pár ilyen ember mellette. Tegnap igencsak izgalmas helyzet vette kezdetét, amiben Dani megkérdőjelezhetően erélyesen kelt védelmemre és olyan stílusban kezdett beszélni, ami, hát nem elegáns.
 

Ha szeretsz valakit, akkor neked is fáj, ha őt bántják. Bár hogy végződik a vita, az csak a mai adásban derül ki, mindenesetre tegnap videóban, Tiktokon kért elnézést Dani, Andristól és tőletek, hogy tiszteletlenül beszél és túltolta.


Igen, nem kellett volna ennyire beleállnia, mert igaza van Andrisnak, ez lényegében kettőnkre tartozik. 

Érdekes nézni a Ti véleményeteket, hogyan változik meg egy személyről pár perces jelenetek láttán. 

Mindenesetre annyit szeretnék mondani, egyrészt Dani házas, tehát nem szerelmes belém plátóian, de 14 éve vagyunk barátok.
 

Illetve látássérült. Egy fogyatékkal elő embert bántani a kinézete miatt, elítélendő. 

A viselkedése tényleg vitatható, viszont a néha belőletek áradó rosszindulat is (akinek nem inge, nyilván ne vegye magára!" - olvasható a bejegyzésben.