Itt vannak a képek Gelencsér Tímea műtétjéről

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, sürgősen meg kellett műteni Gelencsér Tímeát, aki újabb részleteket árult el arról, miért volt szüksége az operációra. A végeredményről pár fotót is mutatott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Sokan írtak Gelencsér Tímeának a műtétje miatt, ezért úgy döntött, hogy újra megszólal arról, miért volt rá szüksége. A TV2 riportere a héten számolt be korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben arról, hogy sürgősen el kell távolítani pár anyajegyét, de nagyon jó kezekben volt, és hamar véget is ért a műtét.

"20 perc volt az egész! Nem láttam még Zsoltot munka közben (mert a nagy műtétnél altatva voltam) de most ébren figyeltem mi minden történik. Ilyen határozottságot, magabiztosságot és profizmust szeretnék az életemben, mint amilyen Zsolt a műtőben" - utalt a plasztikai műtétjére Gelencsér Tímea, majd folytatta.

Az eltávolított anyajegyek mint zavaróak, nagyok és kiállóak voltak. Minden nyáron erős fényvédővel kenetem őket (bár lehetetlen erre mindig figyelni), de évről-évre sötétebbek lettek, így jobbnak láttuk megszabadulni tőlük, amit nagyon régóta halogattam már.

 A posztolt sztorim után sokan írtatok, hogy nálatok is aktuális a probléma, viszont minden kérdéseteket nem tudom megválaszolni..." - írta Gelencsér Tímea, aki az érdeklődőknek azt javasolta, hogy forduljanak szakemberhez a kérdésekkel, hogy biztosan megfelelő válaszokat kapjanak, majd mutatott pár képet, melyek a műtét után készültek róla.

A képek között lapozhat: