Megrázó dolgot árult el édesapjáról a Next Top Model Hungary versenyzője

Keveházi Lili,  Next Top Model Hungary
Vágólapra másolva!
Keveházi Lili nemég zokogva mesélt arról, hogy édesapjával, Keveházi Gáborral nem jó a kapcsolata. A modell ismét megszólalt a Kossuth-díjas balettművészről, és megrázó dolgot mondott.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Next Top Model Hungary versenyzője, Keveházi Lili már a műsor válogatóján elsírta magát, ugyanis bevallotta, hogy édesapjával, a balettművész Keveházi Gáborral nem jó a kapcsolata, ami lelkileg a mai napig megviseli őt. Édesanyjának, a színésznő Fábián Anitának köszönheti, hogy szép gyerekkora volt, míg a műsorba többek közt azért is jelentkezzen, hogy bizonyítson a férfinak.

"Felszínes maradt a kapcsolatunk, de végre elkezdett érdeklődni irántam. Már az sem baj, ha nem mélyül el jobban a kapcsolatunk. A szereplésemmel bizonyítani akartam neki, hogy több van bennem, mint gondolja. 

Most meg vagyok elégedve azzal, hogy sikerült neki elmondanom a műsor által, mi nyomja a lelkemet vele kapcsolatban. 

Beszéltünk is, ám ez nem annyira bensőséges apa-lánya társalgás, hanem inkább felszínes csevegés volt. Jó lenne, ha kicsit jobban megismernénk egymást!" - fejtette ki a modell, aki habár két ismert ember lánya, ez számtalan hátránnyal is jár.

"Valamilyen szinten tud előny, de hátrány is lenni. Az talán előnyt jelent, hogy a nézők már ismerik az arcomat. Sokan feltételezik, hogy nem saját erőmből jutottam be a műsorba, hanem protekcióval. Mindenki eldöntheti, hogy ez inkább jó vagy rossz dolognak számít, de én kijelentem, hogy saját erőmből vagyok itt. 

Kevés olyan elismerést kapok, amit az emberek nekem tudnának be

 - mesélte.

Keveházi Lili nemcsak modellkedésben, de egy különleges polgári szakmában is megtalálta önmagát. 

"Mérnöki informatikát tanulok, nagyon szeretem. 

Élvezem, hogy nem a külsőségekre épül, nem magamat kell mutogatnom, hanem az eszemet. 

Az arcom helyett kizárólag a gép mögött elbújva született eredmények számítanak. Párhuzamosan két külön világban mozgok, és kihasználom az ebből adódó sokoldalúságot" - fejtette ki a Glamournak.