Negyedik gyerekét várja a TV2 sztárja

Vágólapra másolva!
Sebestyén Katjának korábbi házasságából van már két gyereke, mostani férjével, Péterrel már a második gyereküket várják annak ellenére, hogy az énekesnő már 42 éves, de nagyon szeretett volna még egy gyereket.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Katját a 2019-es Sztárban Sztár leszek!-ben ismerhette meg a közönség, mely a tehetségkutató első évada volt, az énekesnő ekkor Tóth Gabi csapatát erősítette. Ekkor még első férjével élt házasságban, akivel 16 év után, 2021-ben döntöttek úgy, hogy elválnak. Bár Sebestyén Katja karrierje is szépen elindult, de fontos volt számára az új szerelem és a család, főleg miután megismerte új férjét, Pétert, akihez a válást követően három hónap múlva hozzáment, majd 2022 elején megszületett közös kislányuk, Patrícia. Ők azonban nagyon szerettek volna még egy közös gyereket, ami össze is jött, így hamarosan négygyerekes édesanya lesz az énekesnő.

 

Hihetetlen! Nagyon akartuk ezt a babócát, de én is csak egy hete tudom, hogy várandós vagyok.

Már január végén elmaradt a menstruációm, ezért a biztonság kedvéért vettem egy terhességi tesztet, de az negatív volt. Kétségbe is estem, úgy voltam vele, hogy kész, vége, klimaxolok 42 évesen. Még a férjemnek, Petinek is elsírtam a bánatom, azt mondtam, hogy egy öregasszony vagyok. Semmilyen tünetem nem volt ugyanis, leszámítva azt a drasztikus hízást, ami minden terhességem első időszakában jellemző rám. Azt hittem, ez is a változó kor miatt van, pláne azért, mert izzadásos rohamok is gyötörtek" - magyarázta Sebestyén Katja, aki azt hitte terhességére, hogy változókorba lépett, majd ő is nagyon meglepődött, hogy gyereke születik.

Az énekesnő egyre több tünetét fedezte fel a terhességnek, így az első kudarc ellenére mégis vett egy újabb tesztet, hogy biztosra menjen, ekkor derült ki, hogy nem csalt a megérzése, valóban terhes és nem csak a klimax miatt van rosszul.

Azonnal értesítettem Petit, aki ujjongott az örömtől, de ez az egész családra jellemző.

A nagylányom, Lilla virtuálisan már tervezgeti a babaszobát, annak ellenére, hogy még nem tudjuk a csöppség nemét. Nem is az számít, csak az a lényeg, hogy egészséges legyen a pici" mondta a Borsnak Sebestyén Katja, akinek bár rengeteg fellépése van az elkövetkező időszakra, de nem tervezi lemondani, és egyáltalán nem bánja, hogy majd hatalmas terhes hassal kell színpadra állnia.