Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary egyik legnagyobb esélyese

Vágólapra másolva!
Hawa úgy érzi, képtelen tovább helyt állni a TV2 műsorában.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én került először adásba a Next Top Model Hungary, ami  azóta minden héten vasárnap este látható a csatornán. A valóságshow hazai verziójában a modelljelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. 

A műsor egyik legnépszerűbb szereplője Hawa, akiről ebben a cikkünkben egy lapozható bejegyzésben nézhet szexi, fehérneműs képeket. Hawának nem csak a fehér melltartó, de a zöld selyem is nagyon jól áll. Az előző epizódban egy békát raktak a fejére, és az sem érdekelte, hogy fedetlen melleit mindenki láthatja, amikor felugrott a székből.

Természetes, hogy a lányok egyre durvábban rivalizálnak egymással, emiatt állandó a feszültség köztük, minden adásban van valami vita, veszekedés. Kouyaté Hawa Krisztina mostanra úgy érzi, lelkileg eljutott arra a pontra, ahonnan már nem bír, nem akar felállni, és feladja a versenyt. S bár múlt héten az állatos fotózás után kemény kritikát kapott Axente Vanessától, nem emiatt omlott össze.

 A zsűri véleményét – bár néha pár másodpercig durcás vagyok, ha olyan – de mindig elfogadom, tanulni jöttem ide 

 mondta, majd hozzátette:

A gondot az okozta, hogy hetekig távol voltam mindenkitől, nem tudtam semmit a családról, nem tudtam semmit az akkori páromról. Nagyon egyedül éreztem magam, hiába jött oda hozzám látszólag barátkozni bárki, végül mindig kiderült, hogy csak saját maguk érdeklik őket, nem én. Mintha mindig engem védeni akartak volna, közben szó se volt rólam, gyakran éreztem magam kihasználva, tényleg úgy éreztem, hogy nincs más út, csak az, hogy feladom!

A gyönyörű modell arról is mesélt a Borsnak, hogy ebben nyilván benne van az is, hogy korábban sosem volt önbizalma. 

Bántalmazó kapcsolatban élt

"Nagyon nehéz kiszállni egy ilyen kapcsolatból, egy ördögi kör, hiszen azt hiteti el veled a másik, hogy ha elhagynád, úgysem kellenél másnak, nála úgysem találsz jobbat, mert te nem érsz semmit. Végül szerencsére ki tudtam szállni. A műsor arra is jó nekem, hogy bent a lányok is gyakran dicsértek, volt, hogy a zsűri is, és rengeteget tanultam" - árulta el.

Hogy Hawa végül marad-e a versenyben, azt nem árulta el, azt viszont igen, hogy miért volt nagy a dilemma.

Korábban sosem fejeztem be semmit, bármi érdekelt, bármibe kezdtem, mindig feladtam. A műsorba is édesanyám jelentkezett be helyettem, én elsőre nemet is mondtam.

 De végül úgy döntöttem, ez lesz az első dolog, amit végigcsinálok, hogy bizonyítsak magamnak!" - magyarázta.

Mi a nyeremény?

A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük van, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét, azaz Axente Vanessát, Tomán Szabinát, Merő Pétert és Tombor Zoltánt, akik eldöntik, hogy ki az, aki esélyes a végső győzelemre. 

A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modell szerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.