Újabb fordulat az RTL Klub őrjöngve trágárkodó sztárjának szakítási botrányában

Manuel
Manuel
Fotó: Adam Bertalan
Vágólapra másolva!
A botrányairól elhíresült Manuel szörnyen viselkedett barátnőjével külföldön, erről a fiatal lány számolt be közösségi oldalán még februárban. A pár barátok, és több nő társaságában utazott külföldre, hogy befejezzék egy klip forgatását. A zenész előttük alázta porig a barátnőjét, aki úgy tűnt, hogy végleg befejezte a kapcsolatot, most mégis furcsa dologra figyeltek fel a követői.
Vágólapra másolva!

A botrányairól elhíresült Manuelről nemrég szörnyű dolgokat állított a volt barátnője, aki a közösségi oldalán számolt be arról, hogy mennyire megalázta őt az énekes a külföldi utazásuk során. A durva szakítási botránynak úgy tűnik, még most sincs vége, ugyanis újra együtt látták a párt. Valójában ez már senkit sem lep meg, hiszen viselkedésüket senki sem veszi komolyan, mivel korábban is többször szidták már egymást a nyilvánosság előtt.

 

Most lett elegem, eddig tartottam magam, mert én ennél okosabb vagyok. Senki másra nem tartozik a szakításunk csak kettőnkre, mégis kiteregeted és hamis tényekkel alázol mindenki előtt... 

Te szakítottál. Sírva, büszkeségemet elveszítve könyörögtem, hogy ne dobj el kettőnket és mindent, amit felépítettünk. A nyaralás alatt egyszer sem voltál bántva, csak egy vita után, amiben én is hibás voltam és te is, másnap ilyeneket mondtál: Hálátlan f*sszopó k*rva" - írta korábban Busch Laura, a rapper barátnője egy nyilvános üzenetben az Instagram-oldalán, amire Manuel azóta sem reagált.

A csúnya szakítási botrányt követően jó ideig nem mutatkoztak együtt nyilvánosan, azonban most Manuel közzétett pár fotót, melyen exbarátnője társaságában látható. Már a követőik sem biztosak benne, hogy valóban együtt van-e a pár, vagy csak áprilisi tréfának szánta a rapper, és csak korábban készült képekkel vezeti félre a nyilvánosságot.

A képek között lapozhat: