Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

A TV2 sztárja egy szál melltartóban mutogatta magát - kép

Hawa
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja soha nem volt szégyenlős, ezért rendszeresen mutogatja magát merész, szexi szettekben.
Vágólapra másolva!

Kouyaté Hawa Krisztina, azaz Hawa számára elég nehézkesen indult a Next Top Model Hungary, ugyanis már rögtön a második adásban majdnem feladata a küzdelmet, amikor hosszú haját egész rövidre vágták, de azóta megszerette ezt az új stílust, és elmondása szerint sokkal nőiesebbnek érzi magát ezzel a stílussal.

Az egyik legnépszerűbb modell nem szégyenlős, ugyanis közösségi oldalán gyakran mutat magáról merész, szexi fotókat. Habár saját bevallása szerint még nem áll készen egy új párkapcsolatra, szívesen fogadja a férfiak bókjait. Legutóbb olyan fotót osztott meg az Instagram-oldalán, ahol egy szál melltartóban látható, testét pedig csupán egy lenge kendő takarja.

Hatalmasat csalódott

Korábban az interneten is ismerkedett, azonban hatalmasat csalódott, mikor találkozott a kiszemelt férfival.

"A mai világ komolyan mondom, eszméletlenül veszélyes és durva! A randizás is.

Volt már olyan csalódásom, hogy a randin kicsit másképp nézett ki a srác, mint a fotókon.

Én minden első találkozásnál megbeszélek a barátnőmmel egy úgynevezett biztonsági hívást. Van jelszavunk is, olyan becenéven hívom őt, amilyenen amúgy nem szoktam. Például telefonálok neki, hogy "Minden rendben van kincsem."Ilyenkor tudja, hogy el kell engem hívni, és én el is megyek azonnal" - árulta el Hawa, aki egy párkapcsolatban elvárja, hogy teljesen független legyen egy férfitól.

"Fontos, hogy a párom mindenben támogasson, s nagyjából ugyanazt gondoljuk a dolgokról, hogy ne akarjon engem befolyásolni és másfelé terelni...Ne szóljuk bele a másik újába!

Egyébként nem engedek olyan könnyen magamhoz senkit. Nagyon nehezen bízok meg az emberekben

 - magyarázta. 

Hamarosan eldől, hogy ki lesz a nyertes

A tét hatalmas, hiszen a Next Top Model Hungary győztese elnyeri a Magyarország Következő Top Modelje címet, vele együtt 10 millió forintot, valamint két évre szóló exkluzív modell szerződéssel lesz gazdagabb Magyarország egyik legnevesebb modellügynöksége, az Icon Modell Managment jóvoltából, amely ügynökség többek között Palvin Barbarát is menedzseli karriere kezdete óta. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről