Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb furcsa fordulat Opitz Barbi botrányos kapcsolatában

Opitz Barbi
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Szinte követhetetlen az énekesnő magánélete.
Vágólapra másolva!

"Hát milyen az, hogy letagad? Ráadásul ő egy ismert ember, ha kiír valami ilyesmit, abból azonnal cikk lesz. Nem jó ez így, de a barátaimat nem szeretném beavatni, mert ez a párkapcsolat teljes mértékben a kettőnk dolga" - nyilatkozta két hete az énekesnő barátja. Úgy tűnik azonban, Opitz Barbi visszatalált hozzá, Serleg Albert pedig sikeresen megbékítette az énekesnőt, hiszen a minap a randijukról jelentkeztek be - vette észre a Ripost. A fotó szerint egy étteremben romantikáztak, maszatos tányérok fölött.

Fotó: Instagram 

Évek óta furcsa kapcsolatával hívja fel magára a figyelmet Opitz Barbi, de nemrég úgy tűnt, hogy szakíthattak - ugyanis ilyenkor feltűnően magamutogató tartalmakat oszt meg magáról, szinte kelleti magát a közösségi oldalán, amit sokan nem néznek jó szemmel. Kapcsolata szinte követhetetlen, nemrég az énekesnő azt állította, hogy egyedülálló, viszont de ezt barátja tagadta.

Megunta a balhékat

Bár többször is szakítottak és kibékültek, tavaly év végén szinte biztosnak tűnt, hogy véget ért a kapcsolatuk a sok nyilvános mocskolódás után, amikor Opitz Barbi mindenről kitálalt. Aztán váratlanul kiderült, mégis kibékültek, de ezt sokáig titkolni próbálták, egy közös ismerősük buktatta le őket. Általában Opitz nyilatkozik a kapcsolatukról, vagy kirohanásait megosztja követőivel,  de nemrég Serleg Albert is megszólalt, mert állítása szerint megunta a folytonos félreértéseket és barátnője nyilvános dühkitöréseit.

A közösségi oldalát követők szerint Opitz akkor kezd el szexi tartalmakat megosztani magáról, amikor a barátjával nincs túl jó viszonyban. Pár napja egy fenékrázós videót mutatott a követőinek, melyen csak egy rózsaszín leggingset viselt, és kifejezetten fenekét videózta. Emiatt azonban rengeteg támadást kapott, később el is távolította a felvételt az Instagramról.

Slágert várnak tőle 

Később egy újabb merész, magamutogató videóval jelentkezett a történtek után, ami az előzőnél is durvább, ugyanis egy szál melltartóban és kis kendőben vonaglott a kamera előtt, miközben egy zenére tátogott. Követői egy részét bosszantja a fiatal énekesnő viselkedése, hiszen nem ezt várnák tőle, hanem valamilyen zenei produktumot. Egyre több hozzászólás szól arról Opitz bejegyzései alatt, mennyire sokan csalódtak benne a viselkedése miatt.

"A szülök vajon mit szólhatnak ehhez a közönséges öltözködéshez?" - tette fel a kérdést egy kommentelő, aki nem érti, mi történt az énekesnővel. "Én csak annyit teszek hozzá, ő tudja miket tesz fel, de ez női szemmel már durva..." - írta egy másik követője, aki szintén nem tetszését fejezte ki a látottak miatt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről