Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Friss hír érkezett a rákos beteg Katalin hercegné állapotáról

Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné állapotáról egyre több pletykát lehet hallani, azonban nemrég egy királyi szakértő elárulta a teljes igazságot.
Vágólapra másolva!

Ez az év nem kedvez a brit királyi család számára, ugyanis miután III. Károly király bejelentette, hogy daganattal küzd, nem sokkal később fiának felesége, Katalin hercegné is elismerte a rákbetegségét.

"Januárban komoly hasi műtéten estem át Londonban, és akkor még nem diagnosztizáltak rákkal. A műtét sikeres volt. A műtétet követő vizsgálatok azonban kimutatták a rákot.

Az orvoscsoportom ezért azt tanácsolta, hogy egy megelőző kemoterápiás kezelésnek vessem alá magam, és most ennek a kezelésnek a korai szakaszában vagyok.

Időbe telt, mire felépültem a nagy műtétből, ez is kellett ahhoz, hogy elkezdhessük a kezelést. Ami pedig hihetetlen nagy kihívás volt, hogy mindent a lehető legnormálisabb módon elmagyarázzunk Györgynek, Saroltának és Lajosnak, és megnyugtassuk őket, hogy rendbe fogok jönni" - vallotta be a hercegné.

Egy bennfentes nemrég azt nyilatkozta, hogy Katalin nagyon nehezen viseli a kemoterápiás kezeléseket, egyre rosszabbul van tőle. Családja mellette áll, azonban egyre kimerültebb, hányingerrel és hányással küzd, és egyéb, kellemetlen mellékhatások is megnehezítik a mindennapjait. Úgy tűnik, hogy azonban ez már a múlté, ugyanis szervezete már sokkal jobban reagál a terápiára, amit Katie Nicholl királyi szakértő is megerősített. 

"Jobban tűri ezt a megelőző kemoterápiát. 

Azt hiszem, az elején nehéz volt neki. 

Ezek erős gyógyszerek, amiket szed, de már jobban tűri, és jobban van"- nyilatkozta az Entertainment Tonightnak.

Elárulta azt is, hogy Katalin ma már sokkal több időt tölt a szabadban, főleg gyerekei társaságában látható a kertjükben - olvasható az Instyle oldalán. 

Nem lesz ott a zászlós díszszemlén

Június 15-én rendezik meg a Trooping the Colour, azaz a zászlós díszszemle eseményét, ami egy ünnepélyes szertartás, és a Brit Nemzetközösség ezredei rendeznek meg már a 17. század óta, a brit gyalogsági ezred hagyománya. A rendezvényre Katalin hercegné is hivatalos, azonban nem vesz részt sem a főpróbán, sem az eseményen. Ráadásul a királyi család egy közeli ismerőse megerősítette, hogy ebben az évben már egyáltalán nem lehet majd látni a walesi hercegnét nyilvános szerepléseken. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről