A Next Top Model Hungary sztárja meglepő kijelentést tett a Miss World Hungary szépségversenyről

Kouyaté Hawa Krisztina
Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary bombázója ugyan nem nyerte meg a versenyt, egy újabb megmérettetésre készül, amiről közösségi oldalán számolt be.
Vágólapra másolva!

Kouyaté Hawa Krisztina, azaz Hawa számára elég nehézkesen indult a Next Top Model Hungary, ugyanis már rögtön a második adásban majdnem feladata a küzdelmet. Ugyan a fiatal lány bekerült a legjobb négy versenyző közé, nem nyerte meg a tehetségkutatót, azonban mégsem csalódott. 

 A fiatal lány nemrég a követői kérdéseire felelt az Instagram-oldalán, ahol valaki megkérdezte, hogy miért nem indul a Miss World Hungary versenyen. A válasza egészen meglepő: 

Véleményem szerint még nem jutott el odáig a közönség, hogy esélyem legyen  győzelemre. 

Egy pár éven belül szeretnék jelentkezni, sőt, évek óta szeretnék, de nem érzem magam esélyesnek

 - írta a modell, aki arra a kérdésre is felelt, hogy ha nem a divat világában, akkor melyik szakmában helyezkedne el.

Még nem vagyok benne biztos, hogy mit szeretnék csinálni, de műsorvezető, vagy rendezvényszervező szívesen lennék 

- osztotta meg vágyait Hawa.

Eldőlt ki lett a Miss World Hungary nyertese

Egy hónapos felkészülés után nagyszabású show-val zárult a Magyarország Szépe szépségverseny, a döntőt a Duna élőben közvetítette vasárnap este. A fináléba 15 lány – Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Szivos Dalma Rebeka, Vajda Mercédesz – jutott be, közülük került ki a győztes.

A közönségdíjas, vagyis a tévénézők kedvence Grósz Adél lett (miközben korábban az Origo olvasói is szavaztak), a Miss Charity díjat Kiss Kamilla kapta, a szépségkirálynőt és az udvarhölgyeket azonban szakmai zsűri választotta ki – amelyben többek között Rogán-Gaál Cecília, Sarka Kata, Kulcsár Edina, Kautzky Armand és Hajas László, valamint a Magyarország Szépe 2023-as nyertese, Hacsi Boglárka, illetve zsűrielnökként Jákob Zoltán is helyet foglalt. 

Az este során a 15 döntős lány négy különböző szettben lépett kifutóra. A fitt tourban a legendás Aranycsapat újragondolt mezét viselték a finalisták, a kreatív tourban pedig minden lányon egy-egy magyar divattervező esküvő ihlette ruhakölteménye volt látható. A nemzeti touron a Winona Couture erre az alkalomra készített, nemzeti motívumokkal díszített szettjeit, míg az estélyi ruhás bevonuláson Richard Demeter darabjait láthatták a nézők.

A megmérettetés után a második udvarhölgy Horváth Alexandra, az első udvarhölgy pedig Cseh Jázmin lett. A Magyarország Szépe címet Katzenbach Andrea birtokolhatja egy évig, miközben ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen is, és egyéb felajánlott nyereményekkel is gazdagodott.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről