Alig bírja el a szűk, átlátszó melltartó Vasvári Vivien melleit - kép

Vágólapra másolva!
Csodásan néz ki a szexi fehérneműben a gyönyörű modell, influenszer.
Vágólapra másolva!

Vasvári Vivien mindig tudja fokozni a szexiséget, ezúttal  szűk, átlátszó melltartóban és egy kis bugyiban pózol a szabadban, miközben egy csokor citrom és lime előtt mosolyog.

Már három gyerek édesanyja

Tavaly ősszel megszületett Vasvári Vivien harmadik gyereke, akiről nemrég több új képet is mutatott az Instagram-oldalán. A modell és a férje így öt közös gyereket nevelnek jelenleg, de máris tervezik a következőt: nagyon örülnének, ha hamarosan is kislánnyal bővülne a családjuk. Vasvári Vivien háromgyerekes anyaként is tökéletes formában van, amit újabb, szexi képpel bizonyít: egy falatnyi bugyiban, terpeszben fotózta magát a tükör előtt.

Nemrég egy kommentelő meg is kérdezte tőle, hogy sikerült ilyen gyorsan visszanyernie az alakját, mi a fogyásának titka. "Minden visszaáll magától egy idő után. Még van 6 kg plusz rajtam, de az is pár hónap és lemegy, nem aggódom. Meg sportolok is amikor éppen van energiám még rá. lvileg 40 hét alatt kell teljesen visszaállni az eredeti súlynak" - adta a választ nem sokkal a harmadik szülése után.

Imádja a gyerekeket, egy ötödiket is vállalnának

"Gyerekek nélkül a család egy meséhez hasonlít, de a gyerekekkel válik igazi tündérmesévé. Ők az életünk legédesebb gyümölcsei, amelyek a családfánk legszebb ágait alkotják. Velük a családunk története mindig folytatódik, új fejezetekkel, amiket együtt írunk meg napról napra" - írta korábban egy családi képükhöz, majd nem sokkal később a közösségi oldalán elárulta, hogy akkor lennének igazán boldogok, ha egy közös kislány is érkezne az életükbe.

Sokakra ráijesztett nemrég, de nem volt nagy a baj

Vasvári Vivien a napokban súlyos ételmérgezést kapott, emiatt az ágyból sem tud kikelni – derült ki egy Instagram-sztorijából. Az influenszer épp Horvátországban volt, ráadásul korábban egy híres szállodalánc étterméből posztolt – több követője szerint ott kaphatott ételmérgezést, de erről később már nem beszélt, így a valós okokra nem derült fény.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!