Hazudott az RTL Klub trágárkodva őrjöngő sztárja

Manuel
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub bukott, őrjöngő sztárja ismét hazudott, azonban kiderült az igazság.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Manuel, az X-Faktor korábbi győztese, a gyenge nézettséggel futó Voice zsűritagja fogházba került.

„Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztést fogházban, egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, ha kijöttem, (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban” – írta közösségi oldalán még korábban Manuel.

Az RTL Klub bukott sztárja ugyan már szabadlábon van, nemrég beszámolt arról, hogy milyen volt a rácsok mögött, hogyan éezte magát:

"Bementem az első nap és egyből azzal indítottak, hogy penészes kenyeret raktak elém. A csótányokkal volt a legkevesebb gond. 

Másnap reggel, amikor felkeltem, nagyjából 25-30 ágyi poloskacsípéssel ébredtem fel. 

Ki is jött rajtam egy allergiás reakció, mert hála istennek nem találkoztam még ennyi poloskával. Fel volt dagadva a kezem, de olyan szinten, hogy nem tudtam behajlítani. Minden csípéshely be volt dagadva" - sajnáltatta magát a zenész. 

A Ripost azonban felkereste a Büntetés-végrehajtás Kommunikációs Főosztályát, hogy reagáljanak Manul kijelentésére, válaszukban pedig megcáfolták a sztárt, és kiderült, hogy csúnyán átvert mindenkit. 

"Általánosságban elmondható, hogy a bv. szervezet külön figyelmet fordít a fogvatartottak ellátására. 

A fogvatartottak számára ehetetlen, romlott étel nem kerülhet kiosztásra, mivel azok minden esetben minőségi ellenőrzésen esnek át. 

Élősködők észlelésekor haladéktalanul, megelőzési célból pedig folyamatosan megtesz minden szükséges intézkedést valamennyi büntetés-végrehajtási intézet, biztosított a rendszeres rovarirtás. A szóban forgó időszakban nem volt ilyen jellegű fogvatartotti panasz az érintett objektumban" - írták közleményükben. 

Pénzt is loptak

A zenész és két barátja 2017-ben látogatott el az ország egyik legnépszerűbb menhelyére, a Noé Állatotthonba, ahol egy rövid sétát követően úgy döntöttek, hogy magukhoz veszik a kapuban kiállított, átlátszó műanyagból készült adománydobozt, azaz ellopták a pénzt, 60 ezer forintot. A tolvajokat órákon belül elkapta a rendőrség, a fiúkat végül 50 óra közmunkára kötelezték, amit nyolc hónapon belül kellett volna teljesíteniük, illetve fejenként 20 ezer forintot is vissza kellett volna fizetniük.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!