A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Itt az RTL Klub bukott sztárjának új börtönfotója

Vágólapra másolva!
Egy elmosódott, fekete-fehér képpel tudtatta a rapper, hogy szabadlábon van a botrányos ügyei után.
Vágólapra másolva!

„Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott közel egy hónapos szabadságvesztést fogházban, egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, ha kijöttem, (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban” – írta közösségi oldalán Manuel június elején.

A tévés celeb most egy rossz minőségű, fekete-fehér képpel jelezte közösségi odalán, hogy már szabadlábon van. 

Pénzt is loptak

A zenész és két barátja 2017-ben látogatott el az ország egyik legnépszerűbb menhelyére, a Noé Állatotthonba, ahol egy rövid sétát követően úgy döntöttek, hogy magukhoz veszik a kapuban kiállított, átlátszó műanyagból készült adománydobozt, azaz ellopták a pénzt, 60 ezer forintot. A tolvajokat órákon belül elkapta a rendőrség, a fiúkat végül 50 óra közmunkára kötelezték, amit nyolc hónapon belül kellett volna teljesíteniük, illetve fejenként 20 ezer forintot is vissza kellett volna fizetniük.

Nem jelentkezett

Ez hét éve volt, Manuel azóta sem végezte el a közmunkát, úgy tűnik, mindenre van ideje, de erre nincs 50 órája. Úgy néz ki, hogy azzal, hogy egy nagyobb összeget elutalt a nagyon fontos munkát végző állatmentő szervezetnek, ő elfelejtette az egészet. Pedig most tavasszal is nagyon-nagy szükség lenne a segítségére. A közmunka jogerősen lett kiróva és Manuel számára több lehetőség is van. Ledolgozhatja a menhelyen, de dönthet úgy is, hogy a menhely részére szervez gyűjtést, mondjuk egy koncertjén. De lassan itt a turnészezon, egyik fellépésről a másikra utazik majd a fiatal énekes, mikor lesz ideje erre? - tette fel a kérdést a Bors.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!