Felismerhetetlen lett új külsejével a magyar énekesnő

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Horányi Juli igencsak megváltozott.
Vágólapra másolva!

"Hello 2024, mostantól barna lány vagyok! Új év, új élet, úgy éreztem meg kell újulnom nekem is. Biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mi állt a döntésem mögött: egyrészt be kell valljam, bár imádtam a rózsaszín hajam, a színező rettentően szárít és már kicsit kivolt a hajam tőle. Plusz, érlelődött bennem már a váltás gondolata, és ezt megerősítette, hogy a TikTokon nagyon sokan megszavaztátok, hogy legyek barna, próbáljuk ki. Ígyhát meghoztam a döntést, 2024-től jön a barna korszak" - írta közösségi oldalán. Így fest most:

Így nézett ki korábban:

Horányi Juli Forrás: MTVA

Tavaly Horányi Juli elég durva dologgal vádolta Rúzsa Magdit: szerinte az énekesnő klipje egy az egyben az ő egyik klipjének másolata. Nagyon idegesen üzent, erről itt olvashat.

Rúzsa Magdi is megszólalt, aki szerint nem történt plágium, minden hasonlóság a véletlen műve, emellett pedig arra kérte a rajongókat, hogy Horányi Juli klipjét is nézzék meg, generáljanak neki is nézőszámot, mert bizonyára sok munkája volt ebben a dalban.

Horányi Juli nem akarta annyiban hagyni a dolgot, a közösségi oldalán hosszan bizonygatta, hogy mennyi munkája van ebben a klipben neki és csapatának, és azt is elárulta, hogy jogi útra terelné az ügyet. Erről itt olvashat hosszabban.