Gyönyörű lánytestvérek is harcba szállnak az új Nagy Ő szerelméért - fotó

the bachelor
Vágólapra másolva!
Egymás riválisai, mert ketten nem nyerhetnek. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az Egyesült Államokban nincs megállás, ott a Nagy Ő, a The Bachelor 28. évadja indult el. Mint ismert, itthon hat évad volt eddig a TV2-n, legutóbb Jákob Zoltán Hajnal Bettinát választotta, de nem maradtak együtt. Jákob mással utazott el egy egzotikus útra, Betti pedig épp a napokban mutatta meg új barátját.

Az új amerikai évad főszereplője, egyben fődíja Joey Graziadei, neki kell megtalálja a szerelmet a párválasztó realityben. A 28 éves teniszoktató a The Bachelorette 20. évadából lehet ismerős: ez a Nagy Ő női kiadása, ahol nő választ sok férfi közül (ilyen volt itthon a harmadik évad a TV2-n, amelyben az azóta szexkarriert építgető Molnár Anikó volt a fődíj). Charity Lawson volt akkor a főszereplő, de nem Joey Graziadei mellett döntött. A férfi aligha bánkódik, mert 32 nő verseng majd a szívéért, mutatunk pár csábító szereplőt, itt megnézheti őket.

Mintha ikrek lennének a The Bachelor versenyzői ABC

A 32 nő közül, akik a The Bachelor 28. évadának hétfői premierjén érkeztek a Nagy Ő villájába, hogy találkozzanak Joey Graziadeivel, lánytestvérek is voltak. A beszámolók szerint a 28 éves Lauren Hollinger és nővére, a 26 éves Allison jól szerepeltek az évadnyitón, tettek Graziadei figyelméért és szeretetéért.