Párt keres, de folyamatosan csalódik a milliárdos Jákob Zoltán

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Jákob Zoltán a TV2 Nagy Ő című műsorában próbálta megtalálni az igazit, de választottja, Betti időközben egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Miközben az üzletember a volt feleségével utazgat szerte a világban, bízik abban, hogy megtalálja a párját. Ez azonban nem ennyire egyszerű, legalábbis legutóbbi nyilatkozatából ez derült ki. 
Vágólapra másolva!

Magyarország egyik leggazdagabb embere nemrég arról beszélt, hogy szívesen venne a Maldív-szigeteken egy saját területet magának.

A Maldív-szigetek ugyanis rengeteg kis szigetből áll, és vannak olyan kis helyek, amelyeknek még nincs tulajdonosa. Azok a helyek tetszenek a legjobban, ahol van egy kis zöld terület és egy kis világoskék rész, ahol sekély a víz, és ezt fel lehetne töltetni homokkal. Így még nagyobb lenne a sziget nagysága. Nem új keletű dolog a sekély területek feltöltése, Dubajban például ugyanezzel a módszerrel csinálták meg a Pálma-szigeteket is" – osztotta meg tervét a milliárdos, aki habár mindent megvehet, egyszerűen nem talál magához való párt.

Nem kellenek ezek a felesleges tiszteletkörök, és van, aki már az első randi után féltékenykedik. Egyelőre nem feltétlenül párt keresek, sokkal inkább női társaságot, akivel jól érezhetem magam, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem" – árulta el a Blikknek Jákob Zoltán.

Forrás: Jákob Zoltán/Instagram