Zavaros üzenetet küldött felesége Király Viktornak

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Tavaly év elején árulta el Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita, hogy házasságuk válságba került. Egy ideig próbálták helyrehozni a dolgokat, de úgy tűnt, hogy nem sikerült nekik. Majd nyár végén úgy döntöttek, hogy a legjobb számukra, ha elválnak, azóta mégsem erre halad a kapcsolatuk; úgy tűnik, mégis sikerülhet megmenteni a házasságukat, legalábbis minden jel erre utal. 
Vágólapra másolva!

Sokakat meglepett Király Viktor és felesége, amikor a válás bejelentése után hirtelen úgy tűnt, hogy mégis kibékültek, ugyanis tavaly októberben együtt utaztak el Athénba egy késői nyaralásra. Bár közös képet nem mutattak, viszont mindenki számára egyértelmű volt, hogy ugyanazokról a helyekről jelentkeznek be, és követőik igyekeztek őket támogatni pozitív gondolatokkal.

- írta egy kommentelő korábban a házaspárnak.

Ezt követően nem igazán lehetett tudni a kapcsolatukról újabb információkat, majd év elején egy újabb utazással lepték meg magukat, ahová már kisfiuk, Kolen is velük tartott. Az énekes és felesége Ausztriába mentek, de innen sem osztottak meg magukról túl sok információt, sem közös felvételeket, csak a szemfüles követők vették észre, hogy ismét ugyanarról a helyről jelentkeztek be.

Most Király-Virág Anita megtörte a csendet, és egy sokatmondó idézetet osztott meg a közösségi oldalán, mely mindenbizonnyal férjének, Király Viktornak szólt.

- idézi a Bors a zenész feleségének üzenetét.