Válása után máris új párja lehet Sydney van den Boschnak

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Hét év együttélés után döntött úgy Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás, hogy véget vetnek a házasságuknak. Ahogy a TV2 sztárja fogalmazott, szerinte már menthetetlen volt a kapcsolatuk, de sokáig gondolkodott, mielőtt meghozta a nehéz döntést. Úgy tűnik, máris továbblépett, és egy másik sportoló mellett tervezi a jövőjét.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt is sokan gyanakodtak arra, hogy gondok lehetnek a TV2 sztárja és futballista férje kapcsolatában. A legelső, legdurvább pletykák szerint Sydney van den Bosch megcsalta férjét, nem mással, mint a szintén válófélben lévő Kucsera Gáborral. Persze mindig tagadták, hogy bármi lett volna köztük a 2020-as Farm VIP forgatása alatt. Később váratlanul Kucsera és Tápai Szabina jelentették be, hogy válnak, nemrég pedig a Szerencselány árulta el, hogy menthetetlen a házasságuk.

Sydney van den Bosch újra szerelmes lehet Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

Sydney van den Boscht már évek óta támadták a közösségi médiában a házassága miatt, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy folyton férje nélkül utazgat, hol a barátnőivel, hol az édesanyjával. Ezek a kritikák is felerősödtek, amikor Kucsera Gáborral hozták hírbe a modellt, de ő érdemben sosem reagált ezekre a vádakra. Bár nem tudni, hogy a végső lökést mi adta meg a házaspár számára, akik az összeköltözésük óta is elég kevés időt töltöttek együtt, de Egerszegi Tamás szinte azonnal elköltözött a feleségétől.

A házaspár utolsó közös fotója, melyet megosztott a modell Forrás: Sydney van den Bosch Instagram

A TV2 sztárjáról olyan hírek indultak útnak a Reddit nevű közösségi oldalon, hogy újra szerelmes. A pletykák szerint egy teniszedzővel van együtt.

A kommentek alapján többen úgy gondolják, hogy komoly kapcsolat van kialakulóban, hiszen Sydney édesanyja, és legjobb barátnője is követi a fiatalembert a közösségi oldalakon.

– írta az egyik kommentelő.

Sydney van den Bosch egyelőre nem reagált a terjedő pletykákra, de szembetűnő, hogy a válása után gyorsan talpra állt.