Hivatalosan is elvált a TV2 sztárja

Sydney van den Bosch, Egerszegi Tamás
Tavaly még ezzel a képpel köszöntötték egymást a házassági évfordulójuk alkalmából
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is elvált Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás - írja a Blikk. A Szerencsekerék szerencselánya és a focista tavaly szeptemberben jelentették be, hogy hét év együttlét és öt év házasság után külön folytatják.
Vágólapra másolva!

A válás a múlt év végén lezajlott, így Sydney hivatalosan is lezárta életének egy meghatározó szakaszát - tudta meg a Blikk.

– mondta a lapnak az egykori pár egyik ismerőse.

A házasságuk nem volt hétköznapi: Tamást vidékre szólította a munkája, míg Sydney a fővárosban élt, életvitelszerűen pedig csak 2022-ben költöztek össze. A műsorvezető szerint kapcsolatuk zátonyra futását az okozta, hogy „elfejlődtek egymás mellett", túlságosan különböző személyiségek voltak.

– vallotta be könnyek között tavaly ősszel a Tények Plusznak Sydney, utalva arra, hogy bár a szakítás rendkívül megviselte, ám egy új kihívásnak, a Dancing with the Starsnak köszönhetően hamar visszatalált saját magához.

Forrás: Sydney van den Bosch Instagram

Ősz végén újabb veszteség érte: meghalt édesapja, akivel rendkívül közel álltak egymáshoz.

– mondta decemberben a Blikknek az egykori szépségkirálynő.

– jelentette ki.

Volt férje már mással ismerkedik

A Blikk információi szerint a volt férje máris továbbléphetett, a focistát ugyanis az utóbbi időben többen látták egy, a közösségi felületeken ismert hölgy társaságában, aki egy népszerű szépségszalon és egy Budapest belvárosában lévő ázsiai étterem alapító-tulajdonosa. A pár már meg sem próbálja titkolni azt, hogy alakul közöttük valami: Egerszegi a napokban a 24 órán át elérhető Instagram-történetében osztotta meg egy szívecske kíséretében, hogy együtt járt koncerten a Zoé nevű hölggyel, de többen látták már őket Budapest utcáin kézen fogva sétálni.

– fogalmazott a Blikknek Egerszegi Tamás.

A lap kereste Sydney van den Bosch-t is, hogy megtudják, mit szól a volt férje boldogságához, ám udvariasan jelezte, hogy nem kíván nyilatkozni.