Megszólalt a válásról Sydney van den Bosch férje

Egerszegi Tamás, Sydney van den Bosch férje
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, újabb válás híre döbbentette le az embereket, ugyanis hét év után döntött úgy Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék háziasszonya és férje, Egerszegi Tamás labdarúgó, hogy elválnak útjaik. A modell már elmondta az érzéseit, hogy miért ment tönkre a házasságuk, most férje is megszólalt és elmondta a történteket az ő szemszögéből is.
Vágólapra másolva!

Már el is költözött a férje Sydney van den Bosch-tól, akivel együtt döntöttek úgy, hogy jobb lesz mindenkinek, ha elválnak útjaik. Bár nagy szerelem volt, a modell szerint az elhidegülés és a kettejük közötti különbségek már nem engedték, hogy továbbra is működjön a házasságuk. Elmondása szerint harag egyikükben sincs, de a focistát igencsak megviselte az elmúlt időszak.

Ilyen volt menyasszonyként Sydney van den Bosch Forrás: Instagram/vandenboschanita

Csak annyit tudok mondani, hogy bízom benne, békében tudunk elválni, nyugodt körülmények között" - kezdte Egerszegi Tamás, aki megtört hangon nyilatkozott a válásról. A férfi elismerte, hogy Pécsre költözött, már nem él együtt feleségével.

A házaspár két év együttélés után döntött úgy annakidején, hogy összeházasodnak, házasságuk öt évig tartott. Akkoriban nagyon pozitívan nyilatkoztak a nagy napról, legszívesebben újra házasodtak volna, olyan jó élmény volt mindkettejüknek.

Bár nemrég még úgy nyilatkozott az egykori szépségkirálynő, hogy felmerült a gyerekvállalás kérdése is, és szerinte már alkalmas az idő, mégsem vállaltak gyereket. A házaspárnak sem közös cége, sem közös ingatlanja, együttműködése nincs, így a válás során valószínűleg könnyű lesz a vagyonmegosztásról megegyezni.

Egerszegi Tamás elárulta, hogy két szamojéd kutyájukat nagyon hiányolja, de egyelőre nem tudja magával vinni őket és feleségét sem szeretné tőlük megfosztani, de valamilyen megoldást szeretne találni a helyzetükre.

Egyelőre sajnos nem tudom lehozni őket a meccsek miatt, de arra törekszem, hogy idővel velem is élhessenek. A hiányuk kisebb traumát okoz, de megpróbálom a jövőben megoldani ezt a problémát" - zárta a Blikknek Sydney van den Bosch férje, Egerszegi Tamás.

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás hét év kapcsolat után folytatják külön Forrás: Instagram/Sydney Van Den Bosch