Krausz Gábor elmondta, hogy zajlott valójában a válópere Tóth Gabival

Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Mint ismert, nyáron jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy házasságuk nem működik, külön folytatják az életüket. A hír sokakat megdöbbentett, az okokról itt írtunk. Azóta hivatalosan is véget ért a házasságuk, a válóperről most a séf árult el néhány részletet.
Vágólapra másolva!

A közelmúltban hivatalosan is kimondták Tóth Gabi és Krausz Gábor válását, a séf szerint békében sikerült felbontaniuk a házasságot.

"Mindenben megegyeztünk, így aztán sikerült békésen elválni.

Mindössze egy nagyjából másfél órás tárgyalás volt, amely még karácsony előtt lezajlott. Felnőtt emberek vagyunk, mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket.

Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb" - mondta, és arra is kitért, miért nem akart nyilatkozni a házassága kudarcáról és a válás részleteiről.

Forrás: Krausz Gábor/Instagram

"Mivel mindketten ismert emberek vagyunk, és a szép pillanatokat is megmutattuk az életünkből, valahol érthető, hogy az embereket érdeklik a velünk kapcsolatos negatív hírek. Kétségtelen, hogy ezzel a sztorival mindent el lehet adni, előfordult, hogy naponta 15-20 kattintásvadász cikk jelent meg rólunk.

De egyszerű oka van annak, hogy miért nem akartam nyilatkozni: igyekszem a négyéves kislányom érdekeit szem előtt tartani. Mindaz ugyanis, ami most megjelenik rólunk, tíz év múlva ugyanúgy elérhető lesz az interneten, és nem szerettem volna, ha az iskolában a szülei válásán csámcsognának, vagy esetleg bántanák ezért.

Nem akartam, hogy arról olvasson majd, hogy az édesanyja és az édesapja a nyilvánosság előtt vitatkozik, egymásnak feszül. Ez kettőnk dolga. A házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában" - mesélte a Mandinernek.