Felismerhetetlen lett Curtis volt felesége - fotó

Curtis felesége
Vágólapra másolva!
Curtis 2019 májusában jelentette be, hogy összekötötte az életét gyereke édesanyjával, Krisztivel, azonban alig egy év házasság után bejelentették, hogy külön utakon folytatják az életüket. A barátság megmaradt köztük, és kisfiukat szeretetben nevelik. Krisztiről a szakítás óta nem sokat lehetett hallani, a rajongói száma mégsem csökkent. Nemrég egy megosztó fotót tett ki magáról az Instagramra - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Rengetegen követik a szép édesanyát, ám Kriszti ezúttal kiverte náluk a biztosítékot. Sokaknak ugyanis nem tetszik, hogy a sztáranyuka feltöltette a száját, negatív véleményüknek pedig a Redditen adtak hangot - írja a Bors.

Forrás: Széki Kriszti

– fogalmazott valaki, de volt olyan is, aki egy kicsit keményebben fogalmazott.

– írta.

@krisztike.09.26
byu/Direct_Yard6731 intalk_hunfluencers

Egy másik hozzászólót megijesztette az anyuka szája:

„Ezek a teljesen egyforma arcok maximum csak a képen néznek ki jól. Beszéd közben, nevetésnél, grimaszoknál nem úgy mozog, valahogy olyan rendellenes az egész. Engem megijeszt” – fogalmazott, ez is lehet talán az oka annak, hogy a sztáranyuka kikapcsolta a kommentelési lehetőséget. Ezt a rajongói táborának egy része szerint nagyon jól tette, hiszen ha ő így érzi jól magát, minden joga megvan ahhoz, hogy töltessen a szájába.