Összeköltözött barátjával Janicsák Veca

Janicsák Veca
Janicsák Veca
Vágólapra másolva!
Nemrég még arról írtunk, keményen üzent gyereke apja Janicsák Vecának. Ladányi Jancsó Ábel azt írta közösségi oldalán, közeleg a tárgyalás, és neki a legfontosabb, hogy boldognak lássa a kis Emmát. Valószínűleg sikerült megegyezniük, ugyanis az énekesnő legutóbbi interjújában bátran beszélt az új kapcsolatáról és arról is, hogy hogyan működnek mozaikcsaládként.
Vágólapra másolva!

Janicsák Veca tavalyi éve nagyon jól sikerült. Amellett, hogy nagyon boldog édesanyaként, felvették a Szegedi Tudományegyetemre, és a párkapcsolata is remekül működik.

– árulta el az énekesnő, aki hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. "Kevesen tudják, mert nem posztoIok folyton a közösségi oldalakon. Nincs mit bizonygatnom, és nincs is annyi időm rá. Egy csomószor lemegy a nap, és azt veszem észre, hogy tök jól, tehát vagy boldogan, vagy aktívan, vagy produktívan telt. De közben meg nem raktam ki semmit, nem foglalkoztam vele. Azt érzem, hogy most minden jól van úgy, ahogy van." Társával másfél éve vannak együtt, habár nem számított arra, hogy ilyen hamar beköszönt a szerelem az életébe.

Ez rengeteg dolgot vett el tőlem, saját magamtól, a saját magammal töltött minőségi időmből, ami persze, ilyen nagyon mai, spirituális hülyeségnek tűnik, de tényleg így van. Például ami energiát a tanulásba tudok fektetni, azt azért tudom, mert nem kell problémáznom másokon, nem az köti le a gondolataimat, hogy mi lesz otthon, hanem van egy biztos hátterem, egy jól működő párkapcsolatom. De már tudom azt is, hogy egyedül is megállom a helyemet a világban, és ha bármikor úgy hozza az élet, akkor úgy is remekül leszek, boldog és kiegyensúlyozott emberként, akár egyedül... – tette hozzá.

A kapcsolatunk megérett erre. Mindketten úgy éreztük, ez megkönnyíti az együtt töltött minőségi időt is. Ha egy héten csak egy napot, egy estét, de tényleg minőségben, ketten tudunk tölteni, az nagy dolog És mivel neki is van gyermeke, nekem is, így ezért ők így együtt is vannak nálunk, meg felváltva is. Az első pillanattól kaptam polcot, fiókot. Azt mondta, hagyjam nála nyugodtan a dolgaimat. A találkozásunktól kezdve összhangban voltunk. Abban a szent pillanatban életemben először éreztem azt, hogy ez valami számomra különleges dolog. Csak kettőnk számára, de számunkra az, és valamiért mi jól kijövünk egymással. És ez így működőképes. Két elvált ember vagyunk, akik már tudják, miket rontottak el" – mesélte az édesanya a HOT! Magazinnak.

Forrás: https://www.instagram.com/janicsakvecaofficial/