Különös véletlennek köszönheti barátnőjét ifj. Schobert Norbert

Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
Rubint Réka és Schobert Norbert fia szeptemberben beszélt először nyilvánosan arról, hogy szerelmes. A Farm VIP 2022-es győztese és párja, Petra már ismerték egymást néhány éve, de csak tavaly kezdtek el komolyabban ismerkedni. A fiatal lány Gödtől több száz kilométerre él, mégis éppen ott volt az osztálykirándulásuk, akárcsak Norbikáéknak, ugyanabban az időpontban...
Vágólapra másolva!

Ifj. Schobert Norbinak már évek óta tetszett a mostani párja, egy fellépésén látta először.

Még kisgyerek voltam, nagyon izgultam, de mindenképpen oda akartam menni hozzá, mert tudtam, hogy ha nem teszem meg, azt nagyon bánni fogom később" – kezdte legutóbbi interjújában Rubint Rékáék fia. Akkor elkérte a fiatal lány telefonszámát, de csak néhány üzenetet váltottak. Az újabb találkozóra öt évet kellett várni.

Megosztottam az Instagramon, hogy ott vagyok, ő pedig reagált rá, én visszaválaszoltam, és elkezdtünk beszélgetni. Végül a szentendrei Duna-parton találkoztunk. Elkezdtünk beszélgetni, és úgy elment az idő, mint egy pillanat. Én még nem éreztem ilyet senki iránt, annyira megfogott. A szüleim imádják Petrát, és én is jóban vagyok az ő szüleivel. Az elején volt egy kis távolságtartás, de ahogyan teltek a hónapok, és látták, hogy komolyan gondolom a kapcsolatunkat, ők is komolyan vettek engem. Az is nagy szó, hogy karácsonykor elengedték velünk Thaiföldre, mert még sosem töltötte a családjától távolt az ünnepeket. A társaságból nem sok embert ismert, így mondta is, hogy neki ott én voltam a család" – emlékezett vissza Schobert Norbika a HOT! Magazinnak adott interjújában.

Forrás: Schobert Norbi/Instagram