Itt van Lagzi Lajcsi legújabb szánalmas trükkje - így akar kijönni a börtönből

Lagzi Lajcsi 
Galambos Lajos zenés műsorának felvétele 60. születésnapja alkalmábó
Galambos Lajos - Lagzi Lajcsil
Budapest
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi tavaly április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélték. A trombitásnak eredetileg korábban, február 15-én kellett volna a rácsok mögé kerülnie, de akkor halasztást kért a rejtélyes betegségére és rossz egészségi állapotára hivatkozva. Nem maradt más lehetősége, végül be kellett vonulnia a börtönbe, mivel a halasztási kérelmét elutasította a bíróság. Hamar kiderült, hogy nem a cellák mögött, hanem a börtönkórházban tölti majd a büntetését, de még így is folyton a kifogásokat keresi, állandóan panaszkodik. Nem adja fel, folyton trükközik a börtönben is, mindent megtesz azért, hogy a hátralévő hónapokat házi őrizetben tölthesse. Összeszedtük, mi mindennel próbálkozott az elmúlt majdnem egy évben Lagzi Lajcsi.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi rejtélyes betegségére hivatkozva próbálta elkerülni a letöltendő börtönbüntetését, bevonulása is látványosra sikerült. Színpadias körülmények között, magánmentővel vitette magát Baracskára, ahol két nappal bevonulása után máris a gyengélkedőre került. Hamar kiderült, mindent meg fog tenni azért, hogy ne kelljen bent lennie sokat.

Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé... Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába is. Nem tudom, meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni" – mondta akkor az ügyvédje, Csontos Zsolt.

Lagzi Lajcsi állítólag gyógyíthatatlan tüdőbetegségben, COPD-ben szenved tv2

Az áramlopásért elítélt mulatós zenész láthatóan nem akarta letölteni a büntetését, volt idő, mikor egyáltalán nem evett, vagyis éhségsztrájkot folytatott arra hivatkozva, hogy nem adnak neki megfelelő ételt, amit speciális étrendjébe beilleszthetne.

Nem lelki okai vannak az étvágytalanságának, ez is összefügg a betegségeivel. Véleményem szerint egyértelműen nincs abban az állapotban, hogy a büntetését meg tudja kezdeni, így nagy valószínűséggel megszakítják azt. Csak az a kérdés, hogy mikor" – vélekedett az ügyvéd május elején, ez azonban a muzsikus minden erőfeszítése ellenére eddig még nem történt meg.

Lagzi Lajcsi már május végén azon mesterkedett, hogy házi őrizetben tölthesse a maradék büntetését, nem jött össze Youtube

Pár héttel később már arról szóltak a hírek, a trombitás arra panaszkodik, hogy nem telefonálhat eleget, családjával csak heti 50 percet lehet vonalban. Azt is sérelmezte, hogy néhány rab, ha teheti, durván odaszól neki és az áramlopási ügyén gúnyolódik.

Lapozzon, hogy megtudja, most mivel próbálkozik a börtönben Lagzi Lajcsi!