Hihetetlen: Tom Cruise a hegyekbe, egy erdőbe menekül

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" New York Premiere GettyImageRank3 People USA New York City One Person Film Premiere Premiere Event Photography Film Industry Red Carpet Event Tom Cruise Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities M
Tom Cruise a Mission: Impossible című produkció bemutatóján
Fotó: Theo Wargo
Vágólapra másolva!
2023 végén robbant a hír, hogy a Meta alapítója, Mark Zuckerberg 270 millió dollárból épít luxusatombunkert Hawaiin, de korántsem ő az egyetlen ismert ember, aki készül a világvégére – még ha nem is feltétlenül ilyen mértékben. Lássuk, kik a többiek!
Vágólapra másolva!

Tom Cruise

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Theo Wargo

A színész egy őrült mutatvány közben majdnem meghalt élete leglátványosabb filmjéért, de azért gondol a jövőre is: már 2007-ben arról beszélt, hogy 10 millió dolláros bunkert építtet az egyik birtokán a coloradói Telluride-ban. Mindenképp oda menekülne, ha beütne az apokalipszis, hisz amúgy is egy hegyi rejtekhelyről van szó, amelyet csak erdei ösvényeken keresztül lehet megközelíteni – ha épp nem helikopterrel érkezik az ember.

Josh Duhamel

Forrás: AFP/Ronda Churchill

A Transformers-filmek színésze a lagziját is rendhagyó helyen tartotta, és egyébként sem úgy él, mint a hollywoodi sztárok többsége: Észak-Dakotában a semmi közepén húzott fel magának és a családjának egy házat, amelyben kezdetben folyóvíz sem volt. Ma már óvóhelyük is van internettel és vízszűrő rendszerrel, miközben Duhamel egyre ügyesebb a vadászat és a halászat terén is – tudatosan készül arra, hogy akkor is élelemhez tudjon jutni, ha megszűnnek az ellátási láncok.

Post Malone

Forrás: AFP/Valerie Macon

A rapper egyáltalán nem bízik az amerikai kormányban, és a rajongóit is próbálja meggyőzni arról, hogy költözzenek vidékre, rendezkedjenek be önellátó életmódra. Persze nem mindenkinek van lehetősége megvenni egy majdnem háromhektáros területet egy több mint ezer négyzetméteres házzal – ahogy azt Post Malone tette Utah-ban, Salt Lake City mellett. „Akármikor lesz vége a világnak, itt még működni fog minden" – mondta korábban.

Kim Kardashian

2021-ben a családi valóságshow, a Keeping Up with the Kardashians egyik adásában is luxus óvóhelyeket nézegetett a testvérével, Khloé Kardashiannel, majd be is perelték a szomszédai, mivel 60 millió dolláros birtokán földalatti bunkert és parkolót akart kialakítani, ami komoly természeti károkkal járt volna. Arról már nem szóltak a hírek, hogy az óvóhely végül elkészült-e, de valószínűleg úgysem kötötte volna az átlagemberek orrára.

Roseanne Barr

Forrás: AFP/Valerie Macon

A Roseanne című sorozat főhőse meglehetősen ellentmondásos tweeteket szokott közzétenni, a fegyverkezés nagy híve egyébként. „Amerikában: legyetek felkészültek, szervezkedjetek a szomszédaitokkal, hogy egészséges élelmiszereket termesszetek, vizet, vitaminokat és fegyvereket raktározzatok" – írta jó tíz éve, majd egy kommentben arról magyarázott, hogy a fiataloknak szervezetten kell megvédeniük az időseket, ha itt az idő.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!